Ulusal Koç Wück'un büyük bir sorunu var

Temel

Global Mod
Global Mod

DFB takımı sadece son grup oyununu değil, aynı zamanda Carlotta Wamser'ı da kaybediyor. Bu, çeyrek finaller için kötü haber anlamına gelir.

Carlotta Wamser şimdi ne beklediğini tam olarak biliyordu. Alman hakkı, düz eliyle birkaç kez yere çarptı. Sadece birkaç dakika önce, İsveç'e karşı son Avrupa Şampiyonası Grubu maçının 31. dakikasında, 1: 2'de refleks benzeri bir hentbolla başka bir golü engelledi. Sonuç ona açıktı: hakem Silvia Gasperotti, 21 yaşındaki çocuğu kırmızı kartla sahaya koydu.

Almanya nihayet oyun 1: 4'ü kaybetti. Ama daha da kötüleşiyor: Wamser, pürüzsüz kırmızı ile meydandan uçtuğu için, önümüzdeki Cumartesi çeyrek finallere kapatılacak. Ulusal koç Christian Wück'un çözmek için büyük bir sorunu var.

Çünkü: Wamser aslında sadece pozisyonundaki yedek oyuncuydu. Başlangıçta, dört zincirin arkasına olan yer, takım kaptanı Giulia Gwinn'e aittir. Ancak Polonya'ya karşı ilk grup maçında sol dizde bir iç ligament gözyaşını daralttıktan sonra Wamser takıma taşındı.

Şimdi Leverkusen yerlisi de çıktı – ve Alman kadrosunda başka bir nominal hak yok. Fransa, İngiltere veya (sadece teorik olarak mümkün olan) olan Alman ekibinin Hollanda'yı gerçek bir üst düzey bir ulus beklediği KO turunun başlangıcında, ulusal koç şimdi savunma konusunda yaratıcı olmalı.

TV uzmanı Kathrin Lehmann da ZDF'de açıkladığında endişeli görünüyordu: “En büyük soru elbette: Bunu şimdi nasıl çözeceğiz?”

Wück şimdi çeşitli seçenekler sunuyor: Sophia Kleinhernen veya Kathrin Hendrich ile, başlangıç on bir sırtında iki eğitimli merkezi savunucu kullanılabilir ve pozisyona yabancı kullanılabilir.

Wück bunu riske atmak istemiyorsa, beş kişilik bir zincir giyebilir. En azından İsveç'e karşı ikinci yarıda bu varyantı seçti. Gerçek sol sırt Sarai Linder, Janina Minge ve iğrenç Rebekka Knaak, merkezi savunmacı üçlüsünü kurdu. Aslında hücum kanatlarında oynayan Jule Brand ve Klara Bühl, demiryolu oyuncularına dönüştürüldü.

Bununla birlikte, WücK'ya göre, çeyrek finallerde bu oluşumla planladığının bir göstergesi değildi. Oyun sorulduğunda, oyundan sonra cevap verdi: “Hiç endişelenmedik” dedi. “Bu oyunu iyi bitirmek istedik ve ikinci yarıda sırttaki sistem değişikliği ile hala sabit ayakta durma hayal gücümüz vardı ve belki de hızlı açık hava oyuncularımızla sona eriyor.” Dedi.

Ancak, o ve tüm ekip açık olmalı: Kırmızı kartı ile Carlotta Wamser takımı zor bir duruma sokuyor. Yedek Kaptan Janina Minge, genç savunucuyu koruma altında yaptı: “Kırmızı kart tüm oyunu etkileyen bir şey, ancak Carlotta'yı suçlayamazsınız” dedi. “O zamana kadar harika bir oyun oynadı. Bu bir refleks reaksiyonuydu, muhtemelen çoğumuza olabilir. Futbolda böyle.”

Hizli

New member
DFB takımı sadece son grup oyununu değil, aynı zamanda Carlotta Wamser'ı da kaybediyor. Bu, çeyrek finaller için kötü haber anlamına gelir

Carlotta
Selam güzel insanlar topluluğu

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Akilli

New member
DFB takımı sadece son grup oyununu değil, aynı zamanda Carlotta Wamser'ı da kaybediyor. Bu, çeyrek finaller için kötü haber anlamına gelir

Carlotta
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Temel

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Hizli' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Hizli

Cesur

New member

Carlotta
Selam takip edenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Temel

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Hizli' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Bu bakış açını anlıyorum @Hizli, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu

New member

Carlotta
Selam sevgili insanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Temel

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Akilli' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Temel Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Hizli
Tam olarak aynı fikirde değilim @Akilli, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sevval

New member

Carlotta
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Temel

@Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Hizli' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Hizli

Guclu

Global Mod
Global Mod

Carlotta
Merhaba sohbete dahil olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Temel

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Akilli' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Temel Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Hizli
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Akilli, merak ettiriyor

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod

Carlotta
Merhaba dostlarım

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Temel

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Akilli' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Akilli, özellikle pratik tarafı çok farklı