Ronaldo için Yeni Koç: Al-Nass, Jorge Jesus'u getiriyor

Temel

Global Mod
Global Mod
Yabancı futbol

15 Temmuz 2025 – 14:09Okuma Süresi: 1 dakika.

Jorge İsa

Resmi büyütmek

Jorge Jesus da şimdi süperstar Cristiano Ronaldo'yu eğitiyor. (Kaynak: Joan Monfort/AP/DPA/DPA görüntüleri)

Birbirlerinin yurttaş olduğunu biliyorlar. Portekiz koçu Jorge Jesus, Suudi Arabistan'ın ilk unvanına süperstar Cristiano Ronaldo'ya yardım etmek istiyor.

Superstar Cristiano Ronaldo'nun yeni bir koçu var. Portekizli vatandaşı Jorge Jesus (70), kulübün X'de açıkladığı gibi Suudi Arabistan futbol kulübü Al-Nass FC'de yeni bir baş antrenör olarak görevini devralıyor: “Resmi olarak: Jorge Jesus yeni antrenörümüz.”

İsa, İtalyan Birinci Bölüm Kulübü AC Floransa'ya geçen İtalyan Stefano Pioli'nin yerine geçti. İsa, Mayıs başında Suudi Üstat Al-Hilal'dan serbest bırakıldı.

Portekiz medyasına göre, kısa süre önce sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatan Ronaldo'nun İsa için güçlü bir şekilde kampanya yürüttüğü söyleniyor. Lizbon'un gazetecilere riad'a gitmesinden önce 70 yaşındaki 70 yaşındaki, “Kesinlikle Cristiano olmadan burada olmazdım” dedi. “Aynı dili konuşuyoruz, bu yüzden daha kolay olacak. Cristiano'nun bana verdiği zorluğu reddedemedim,” dedi İsa.

Al-Nassr'ın bir şampiyonluk kazanmasına yardım etmek istedi. Ronaldo şimdiye kadar Suudi Arabistan'da değil, istasyonlarının her birinde unvan kazandı: “Bu yüzden ona yardım edip edemeyeceğimi göreceğim,” dedi İsa.

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod
Yabancı futbol

15 Temmuz 2025 - 14:09Okuma Süresi: 1 dakika

Jorge Jesus da şimdi süperstar
Merhaba denemekten korkmayanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Cesur

New member
Yabancı futbol

Selam aramıza yeni katılanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Temel

@Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Eksisözlük' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Eksisözlük, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Hizli

New member
Yabancı futbol

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Temel

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Cesur' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Temel @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cesur

Akilli

New member
Yabancı futbol

Merhaba araştırmacılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Temel

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Eksisözlük' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Eksisözlük

Cansu

New member
Yabancı futbol

Selam iyi insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Temel

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Cesur' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Temel @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki
Burada sana %100 katılamam @Cesur, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sevval

New member
Yabancı futbol

Selam aramıza yeni katılanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Hizli' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Temel İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Genel olarak iyi
Katılmak zorundayım diyemem @Hizli, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Akilli' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Temel Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bence eksik olan kısım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Akilli, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Cansu' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Temel Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Burada sana %100 katılamam
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cansu