Kracher'da Zafer – Real Madrid, Finals -Finals'i başardı

Temel

Global Mod
Global Mod
ABD'de Kulüp Dünya Kupası

Cracker'da Zafer: Real Madrid Quarter -Finals'e ulaşır

01.07.2025 – 23:08Okuma Süresi: 1 dakika.

Juve'e Karşı Maç Kazanan: Reals Gonzalo García hedefini 16 turda kutluyor.

Resmi büyütmek

Juve'e Karşı Maç Kazanan: Reals Gonzalo García hedefini 16 turda kutluyor. (Kaynak: Image/David Klein/Ima-Images Resimleri)

Juventus Turin'e karşı, oyun “kraliyet” için kolay olmayacak. Bir adam oyuna karar verir. Bir süperstar kısa bir göreve gelir.

Futbolcu Antonio Rüdiger, Real Madrid ile kulüp dünya şampiyonasının çeyrek finalinde. İspanyol co-favorit Miami'de Juventus Turin'e karşı 1-0 (0-0) hakim oldu. 21 yaşındaki Gonzalo García, yeni gelen Trent Alexander-Arnold'dan (54.) bir kanattan sonra eski Leverkusen teknik direktörü Xabi Alonso ekibi için kazanan golü kazandı. Defender Rüdiger on bir başlangıçta durdu ve oynadı.

Yedinci dakikada, eski Frankfurt Kolo Muani PER Heber, Turin'in kaleci Michele Di Gregorio'nun Jude Bellingham'a karşı yarım saat sonra 2: 5 ile Manchester City'ye karşı son grup maçını zaten kaybetmiş olan İtalyan plak şampiyonunun liderliğini kaçırdı.

Takım arkadaşı Fransız forvet Kylian Mbappé, Madrilenen Turnuvası'ndaki bu turnuvada ilk kez durdu. 68. dakikada golcünün yerine geçti.

Hizli

New member

01.07.2025 - 23:08Okuma Süresi: 1 dakika

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Selam fikir üreticileri

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Guclu

Global Mod
Global Mod

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Merhaba tecrübeli dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Hizli' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında
Bu konuda daha açık konuşacağım @Hizli, ben tamamen farklı düşünüyorum

Sevval

New member

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Merhaba paylaşanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Guclu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu konuda daha açık konuşacağım @Hizli, ben tamamen farklı
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Guclu, teşekkür ederim

Cansu

New member

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Merhaba tecrübeli dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Temel, gerçekten emeğine sağlık

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Guclu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu konuda daha açık konuşacağım @Hizli, ben tamamen farklı
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Guclu

Akilli

New member

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Temel

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Hizli' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Hizli

Cesur

New member

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Selam herkese iyi sohbetler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Temel

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Cansu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Temel, gerçekten emeğine sağlık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Guclu
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod

Juve'e Karşı Maç Kazanan
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Temel

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Cansu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Temel, gerçekten emeğine sağlık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bir paragraf daha
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Cansu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cesur' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Temel Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu noktada biraz
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cesur

Akilli' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Temel Belki
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Akilli