Jamal Musiala Reha'ya gitmeli

Temel

Global Mod
Global Mod
Ne zaman sahaya döndü?

Tatil yerine OP ve Rehabilitasyon: Bu Musiala Planı

07.07.2025 – 07:47Okuma Süresi: 2 dakika.

Jamal Musiala

Resmi büyütmek

Jamal Musiala: Muhtemelen birkaç ay başarısız olacak. (Kaynak: Sven Hoppe/DPA/DPA resimleri)

Bayern ABD'de dünya şampiyonu olmak istedi. Ama Paris'e karşı sonun sonuydu – her şey korkunç bir sahne ile kaplandı.

FC Bayern, Jamal Musiala'nın ciddi yaralanmasından 21 saat sonra uzun bir başarısızlığın üzücü kesinliğini bildirdiğinde, Alman uluslararası zaten Orlando'dan Münih'e dönüş uçuşundaydı.

22 yaşındaki ABD'deki Bayern Doktorları, Musiala'nın ayak bileği lüksü bağlamında “buzağı kemiğinin kırılmasına maruz kaldığı” soruşturmalarında Club Dünya Kupası'nın çeyrek finalinde Paris Saint-Germain'e karşı 0: 2'den sonra bulduktan sonra “derhal ameliyat olacak”. Diğer Bayern-tross da Amerika Birleşik Devletleri'nden ayrıldı.

Spor direktörü Max Eberl, “Bu ciddi yaralanma ve uzun başarısızlık Jamal ve hepimiz için gerçek bir şok. FC Bayern'e çarpıyor,” dedi. Milli takım da yaralanmayı etkiler: Ulusal koç Julian Nagelmann, Eylül'den Kasım'a kadar altı yeterlilik maçını bir musiala olmadan başarılı bir şekilde yönetmelidir.

Sırada ne var? İdeal olarak, DFB yıldızı ne zaman sahaya geri dönebilir? Kırık kumaşı ve ayak bileğinde çeşitli yaralanmalardan sonra, kaleci Manuel Neuer'in 2022 sonunda kayak turu sırasında daha kötü alt ayağının kırıldıktan sonra ameliyat edildiği BG kaza kliniği Murnau'daki operasyon, ulusal oyuncu için uzun bir reha.

Geri dönüş yolu “kesinlikle kolay değil” dedi Eberl. Kayıt şampiyonu, oyundaki sabit noktası olmadan sezonun ilk yarısının çoğunluğuna itiraz etmek zorunda kalacak. Musiala sahaya geri döneceği zaman tamamen belirsizdir. Tüm taraflar için en kötü durumda, yılın başına kadar başarısız olur.

Hizli

New member
Ne zaman sahaya döndü?

07.07.2025 - 07:47Okuma Süresi: 2 dakika

Jamal Musiala: Muhtemelen
Selam paylaşımcılar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala, 26 Şubat 2003 doğumlu, Almanya ve İngiltere vatandaşı bir futbolcudur. Şu anda FC Bayern Münih takımında on numara pozisyonunda oynamaktadır
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sevval

New member
Ne zaman sahaya döndü?

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala'nın Reha'ya gitmesi gerektiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Hizli' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala, 26 Şubat 2003 doğumlu
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Hizli, teşekkür ederim

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod
Ne zaman sahaya döndü?

Merhaba güzel insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Temel

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Transfermarkt veya Ekşi Sözlük gibi kaynaklar kullanılabilir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Hizli' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala, 26 Şubat 2003 doğumlu
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Hizli

Guclu

Global Mod
Global Mod
Ne zaman sahaya döndü?

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala, Nijeryalı bir baba ve Polonya kökenli bir Alman annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bu çeşitli miras onun kimliğini ve bakış açısını derinden etkiledi. Musiala, Stuttgart'ta büyüdü ve daha sonra yedi yaşında İngiltere'ye taşındı ve farklı kültür ve geleneklerle tanıştı, bu da onun çeşitliliği takdir etmesine yardımcı oldu. Yeteneği erken fark edildiğinden ve futbol gelişimi desteklendiğinden ailesinin desteği çok önemliydi
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sevval' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala'nın Reha'ya gitmesi gerektiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır Bir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sevval, özellikle pratik tarafı çok farklı

Akilli

New member
Ne zaman sahaya döndü?

Merhaba tartışma sevenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala aslen Nijerya asıllıdır. Babası Nijerya'lı Yoruba, yani Batı Afrika etnik grubu mensubu, annesi ise Polonya kökenli Alman vatandaşı Carolin'dir . Latisha ve Jerrell isimlerinde bir kız bir de erkek kardeşi vardır. kimnereli.net Tüm sonuçlar
Eksisözlük' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Temel Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Transfermarkt veya
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Eksisözlük, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Cansu

New member
Ne zaman sahaya döndü?

Selam sorusu olanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Guclu' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Eksisözlük' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Temel Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @Eksisözlük ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Akilli' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Temel Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Akilli