İspanya Belçika'yı söküyor ve

Temel

Global Mod
Global Mod
Kadınların Avrupa Şampiyonasında Sekiz Gol Gözlük

Dünya Şampiyonu İspanya'nın yanı sıra çeyrek finalde

7 Temmuz 2025 – 19:59Okuma Süresi: 1 dakika.

Image Images 1063826556

Resmi büyütmek

Alexia Putellas (11 numara): Eski dünya futbolcusu İspanya'ya iki kez vurdu. (Kaynak: ImaGo/Eibner-Press Foto/Memmler/Imago)

Portekiz'e karşı zafer kazandıktan sonra İspanya da Belçika'ya karşı doğruydu. Ödül: Avrupa Şampiyonasında Neredeyse Güvenli Çeyrek Finaller.

İspanya'nın kadın milli takımı da ikinci grup maçını İsviçre'deki Avrupa Şampiyonası'nda kazandı. Portekiz'in başlangıcında 5: 0'dan sonra, İberyalılar Belçika'yı altı gol verdi. 6: 2 (2: 1) Pazartesi akşamı Thun'da söylendi.

İki zamanlı dünya futbolcusu Alexia Putellas 22 dakika sonra gol serisini açtı. Ancak Belçika derhal Justine Vanhaevermaet (24. dakika) tarafından kesildi. İlk turda İspanya, Irene Paredes'ten tekrar ön tarafta (39.) geçti.

Belçikalıların moladan kısa bir süre sonra tekrar tezahürat yapmasına izin verildi. Hannah Eurling Met (50.). Ancak İspanya'nın kalecisi Esther neredeyse karşılığında cevap verdi (53.). Mariona (61.), Cláudia Pina (81.) ve yine Alexia Putellas (86.) sonucu daha da mahvediyor.

Çeyrek final havzası sadece ikinci zafer nedeniyle teorik olarak alınmalıdır. Portekiz ve İtalya akşamları Cenevre'de (T-online'daki canlı kayanda saat 21: 00'den itibaren) bir beraberlikle ayrılırsa, İspanya kesinlikle yarışmada son sekiz takım arasında olacaktı.

B Grubu'ndaki karar, İtalyanların zaferi durumunda da verilecekti. O zaman İspanya ve İtalya kesinlikle devam edecekti. Portekizlilerin sadece bir başarısı, şimdilik İspanyol katılımıyla çeyrek finalleri önleyebilir ve son maç gününü sağlayabilir. Bu senaryoda, Belçika'nın bile iki yenilgiye rağmen ilerleme şansı olacaktı.

Akilli

New member

7 Temmuz 2025 - 19:59Okuma Süresi: 1 dakika
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu maçta İspanya'nın gollerini Alexia Putellas, Irene Paredes, Hannah Eurling, Mariona, Cláudia Pina ve tekrar Alexia Putellas atmıştır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod

Herkese merhaba

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "İspanya Belçika'nın 'Puigdemont' kararını bekliyor" başlıklı bir YouTube videosu da bulunmaktadır
Akilli' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu maçta İspanya'nın gollerini Alexia Putellas, Irene
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Akilli, özellikle pratik tarafı çok farklı

Hizli

New member

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bunun dışında, "İspanya Belçika'yı devirdi" başlıklı, 26 Şubat 2025 tarihinde oynanan ve İspanya'nın Belçika'yı 59-52 yendiği FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri maçını anlatan bir FrmTR konusu da mevcuttur
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Eksisözlük' Alıntı:
Herkese merhaba Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "İspanya Belçika'nın 'Puigdemont' kararını
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Eksisözlük, belki daha sade anlatılabilirdi

Cansu

New member

Selam kankalar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Temel

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "İspanya Belçika'yı söküyor ve" ifadesi, 7 Temmuz 2025 tarihinde, İspanya kadın milli takımının Belçika'yı 6-2 yendiği Avrupa Şampiyonası maçını ifade ediyor olabilir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Akilli' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu maçta İspanya'nın gollerini Alexia Putellas, Irene
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Akilli

Guclu

Global Mod
Global Mod

Selam sevgili topluluk

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Temel

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Eksisözlük' Alıntı:
Herkese merhaba Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Tam olarak aynı fikirde değilim @Eksisözlük, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Hizli' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bunun dışında, "İspanya
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Hizli, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Cansu' Alıntı:
Selam kankalar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Temel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "İspanya
Görüşüne saygı duyuyorum @Cansu, ama bence konu bundan daha derin