Eski Bayern adayı Suudi Arabistan'a gidiyor ve takip ediyor

Temel

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

Eski Bayern adayı Suudi Arabistan'da değişiyor ve takip ediyor

11 Temmuz 2025 – 06:11Okuma Süresi: 23 dk.

Münih'in görünümü? Milans Theo Hernandez.

Resmi büyütmek

Theo Hernandez: Sol -Back FC Bayern'e veda ediyor. (Kaynak: Image/Ima-Images resimleri)

Kulüplerde, önümüzdeki sezon için planlama tüm hızıyla devam ediyor. Transfer Ticker'daki tüm önemli haberler.

Bu yılki transfer yaz her şeye sahip. Bunun nedeni, kulüplerin iki farklı dönemde ilk kez oyuncuları imzalamasına izin verilmesidir. Kulüp Dünya Kupası nedeniyle, katılımcı kulüpler için ilk transfer penceresi 1 Haziran – 10 Haziran tarihleri arasında açıktı. Daha sonra normal transfer penceresi 1 Temmuz – 1 Eylül arasında uzanır.

Fransız uluslararası Théo Hernández, altı yıl sonra AC Milan'dan ayrıldı ve çölde değişiyor. Suudi Arabistan'dan Al-Hilal'in Perşembe günü açıkladığı gibi, 27 yaşındaki 2028 yazına kadar bir sözleşme imzaladı. İtalyan medya raporlarına göre, 25 milyon avro sol arkaya.

Instagram'a katkıda, Hernández sıcak veda kelimelerinin yanı sıra eski kulübüne karşı küçük bir ipucu kaçırmadı. “Kulübün aldığı yön ve son kararların bazıları beni buraya getiren değerleri veya hırsı yansıtmıyor,” diye yazdı, önceliği her zaman “Milan” olmasına rağmen.

Hernández, Rossoneri için 262 rekabetçi oyun oynadı, 2022'de İtalyan şampiyonasını kutladı ve 2025'te Süper Kupa'daki zaferi kutladı. AC döneminde de uluslararası olarak olgunlaştı, şimdi Suudi Pro Ligi'nde 2026 Dünya Kupası için takım meydanı için savaşıyor. Son birkaç ay içinde, Hernández, Kanadalı nihayet Münih'teki sözleşmesini genişletene kadar Alphonso Davies'in her zaman olası bir yerini almıştı. Hernández 'kardeşi Lucas, 2023'te Paris Saint-Germain'e geçmeden önce 2019'da Atletico Madrid'den Bavyera'ya geçti.

10 Temmuz Perşembe 2025

Eski Bundesliga kalecisi Edin Džeko gelecekte uluslararası Robin Gosens ile birlikte görünecek. 39 yaşındaki Bosnalı, kulübün açıkladığı gibi İtalyan Serisi A'ya AC Floransa'ya taşınıyor. Son zamanlarda, eski Wolfsburg Türk birinci bölüm kulübü Fenerbahçe İstanbul için oynadı. Toskana'da, merkez ileri bir yıl boyunca belirli koşullar altında bir yıl daha uzatabilecek bir sözleşme imzaladı.

Gosens geçen yazdan beri Floransa'da. Džeko için İtalya'daki ilk durak değil: AS Roma ve Inter Milan'ın forması 2015-2023 yılları arasında taşıdı. Almanya'da kariyerinin başında atılımını kutladı ve VFL Wolfsburg ve The Skor Cannon (2010) ile Şampiyonayı (2009) kazandı. Aşağı Saksonya'dan Manchester City'ye çekildi ve burada daha fazla unvan izledi.

Forvet Damion Downs, Bundesliga Promotörlerinden 1. FC Köln'den ikinci İngiliz ligine dönüşüyor. Gelecekte, 21 yaşındaki Rhinelander'ın açıkladığı gibi Premier Lig'den yeni düşen FC Southampton için görünecek. Medya raporlarına göre, Köln sakinleri ABD ulusal oyuncusu için on milyon avro alıyor.

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

11 Temmuz 2025 - 06:11Okuma Süresi: 23 dk

Theo Hernandez: Sol -Back
Merhaba ustalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Temel

@Temel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Cesur

New member
Transfer Ticker

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

@Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Eksisözlük' Alıntı:
Merhaba ustalar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Temel @Temel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Eksisözlük

Hizli

New member
Transfer Ticker

Merhaba buradan geçen herkese

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Temel

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Cesur' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Açıkçası söylediğin
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Cesur, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Sevval

New member
Transfer Ticker

Selam aramıza yeni katılanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Temel

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Eksisözlük' Alıntı:
Merhaba ustalar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Temel @Temel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Eksisözlük, yine de anlaşılır

Akilli

New member
Transfer Ticker

Merhaba gençler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Cesur' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Açıkçası söylediğin
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Cesur, tartışmaya değer

Guclu

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Temel

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Temel

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Akilli' Alıntı:
Merhaba gençler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Cesur, tartışmaya
Tam olarak aynı fikirde değilim @Akilli, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Cansu

New member
Transfer Ticker

Herkese iyi günler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Cesur' Alıntı:
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Cesur, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum