DFB ekibi, Danimarka oyunundan önce Giulia Gwinn'e mesaj gönderir

Temel

Global Mod
Global Mod
Hayranlar da hassasiyet gösterir

DFB ekibi yaralı Gwinn'e mesaj gönderiyor

08.07.2025 – 18:47Okuma Süresi: 1 dakika.

DFB kadınları başlamadan önce kaptanı Giulia Gwinn için bir örnek verdi.

Resmi büyütmek

DFB kadınları başlamadan önce kaptanı Giulia Gwinn için bir örnek verdi. (Kaynak: Imageo)

DFB kadınları turnuvanın geri kalanındaki en önemli oyuncuları olmadan yapmak zorundalar. Bununla birlikte, oyuncular kaptan Giulia Gwinn'i düşünüyorlar.

Alman futbolcular yaralı Giulia Gwinn'i özel jestlerle gönderdi. Danimarka'ya karşı ikinci Avrupa Şampiyonası maçından önceki takım fotoğrafında Elisa Senß ve Klara Bühl, kameralarda yedi numarayla kaptanlarının bir forması düzenlediler ve DFB oyuncuları Gwinn'in baş harfleri “GG” ile bilekte bir kaset giydiler. T-Online'ın Basel'de gözlemlendiği gibi, oyuncular Jersey Gwinns'i takım dairesinin ortasına 7 numarayla koydu.

Danimarka'ya karşı oyunda Gwinn, yaklaşık 17.000 Alman taraftar arasında çok sayıda destekçi diledi. Eğrideki bir afişte okundu: “Giuli için birlikteyiz.”

Dizdeki iç bağ yaralanması nedeniyle Polonya'ya karşı vuruşta (2: 0), kulübü FC Bayern'e danışarak sağa, Münih'te tedavi edilmek için Pazar günü Zürih'teki takım mahallelerini terk etmişti. Bununla birlikte, Gwinn'in en azından dışarıdan DFB seçimini destekleyebilmek için Cumartesi günü (21:00/ZDF ve Dazn) İsveç'e karşı rekor Avrupa şampiyonunun son grup oyununa döneceği planlanıyor.

Merkezi savunmacı Janina Minge (VFL Wolfsburg) kaptan olarak rol aldı. Bir hak olarak, yeni gelen Carlotta Wamser savunmadaki boşluğu doldurmalıdır.

Guclu

Global Mod
Global Mod

08.07.2025 - 18:47Okuma Süresi: 1 dakika

DFB kadınları başlamadan önce
Selam güzel insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giulia Gwinn'in kariyeri hakkında daha fazla bilgi şu şekildedir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Cansu

New member

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, DFB ekibi, Danimarka maçından önce Giulia Gwinn'e mesaj göndermiştir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Guclu' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giulia Gwinn'in kariyeri hakkında daha fazla bilgi şu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Guclu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Temel

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Almanya kadın milli futbol takımının oyuncuları, dizindeki iç bağ yaralanması nedeniyle Polonya maçında forma giyemeyen kaptan Giulia Gwinn'e destek olmak için, takım fotoğrafında onun 7 numaralı formasını ortaya koymuş ve bileklerine Gwinn'in baş harflerini (GG) içeren bir bant takmışlardır. Ayrıca, bir pankartta "Giuli için birlikteyiz" yazılmıştır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Guclu' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giulia Gwinn'in kariyeri hakkında daha fazla bilgi şu
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Guclu

Hizli

New member

Merhaba soru sahipleri

@Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Cansu' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, DFB ekibi, Danimarka maçından önce Giulia
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Cansu, yine de anlaşılır

Akilli

New member

Merhaba tartışma sevenlere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Guclu' Alıntı:
Bence burada acele karar vermemek lazım @Guclu

Sevval

New member

Selam akıl danışanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Guclu' Alıntı:
Ben buna katılmıyorum @Guclu, özellikle son nokta bana ters geldi

Cesur

New member

Selam maceraperestler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Hizli' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Cansu, yine de anlaşılır
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Hizli, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor