Bavyera söylentileri nedeniyle DFB teknik direktörü Antonio di Salvo Sauer

Temel

Global Mod
Global Mod
“Finalden önce çok kötü”

Woltemade çevresindeki Bayern söylentileri nedeniyle DFB teknik direktörü Sauer

12.07.2025 – 06:04Okuma Süresi: 1 dakika.

Nick Woltemade

Resmi büyütmek

Nick Woltemade, FC Bayern'in ilgisini çekti. (Kaynak: Branislav Racko/DPA/DPA resimleri)

Alman U21'in eğitmeni, İngiltere'ye karşı son yenilgiden önce yaygın raporlar hakkında net bir görüşe sahip.

Antonio Di Salvo, İngiltere'ye karşı kayıp Avrupa Şampiyonası finalinin nedeni olarak Nick Woltemade çevresindeki değişimin söylentilerini görmüyor – ancak yayın zamanı da U21 koçu ile hoşnutsuzluğa neden oldu. Sports Illustrated Almanya ile yaptığı röportajda 46 yaşındaki 46 yaşındaki “Bu hikaye yenilginin nedeni değildi.”

Haziran ayının sonunda Bratislava'daki finalden 48 saat önce, hem Sky hem de resim, VFB Stuttgart'ın genç ulusal oyuncunun Alman futbol rekoru şampiyonu Bayern Münih ile bir yaz değiştirmeyi kabul ettiğini bildirmişti. “Gerçekten” ekibini rahatsız etmedi, dedi Di Salvo: “Eğer öyleyse, Nick dağıttı.”

“Oyundan önce Woltemade ile konuşmuştu” diye devam etti Di Salvo: “Bana arka plandaki konuşmaların uzun zamandır koştuğunu ve sadece başıyla finalde olduğunu söyledi. Benim için işaretlendi.” Avrupa Şampiyonalarında Woltemade ilk dört maçta altı gol attı, finalde İngilizlere karşı 23 yaşındaki çocuk golsüz kaldı.

Cesur

New member
"Finalden önce çok kötü"

12.07.2025 - 06:04Okuma Süresi: 1 dakika
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Temel

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Hizli

New member
"Finalden önce çok kötü"

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Temel

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Cesur' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Temel Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Cesur, bence gri alan daha geniş

Guclu

Global Mod
Global Mod
"Finalden önce çok kötü"

Merhaba canlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Cesur' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Temel Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Cesur

Cansu

New member
"Finalden önce çok kötü"

Selam oyun tutkunları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Temel

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Hizli' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Temel Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu kadar
Katılmak zorundayım diyemem @Hizli, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod
"Finalden önce çok kötü"

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Temel

@Temel okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Hizli' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Temel Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu kadar
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Hizli

Akilli

New member
"Finalden önce çok kötü"

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Temel

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Eksisözlük' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Temel @Temel okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Eksisözlük

Guclu' Alıntı:
Merhaba canlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Bu bakış açını anlıyorum @Guclu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Temel Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Katılmak zorundayım
Bu bakış açını anlıyorum @Cansu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum