Yatak böcekleri: ısırıklardan nasıl kaçınılır

Sevvimli

New member
Zararlı olmasalar da oldukça rahatsız edici olabilen ve özellikle zararlı olmayan ısırıklara neden olabilen böcekler vardır. Bunların arasında, doğal bir şekilde tespit edip odadan çıkarmaya çalışmanın iyi olduğu tahtakuruları vardır. Nasıl yapılacağına ve uygun yöntemlere bakalım.

Tahta kurusu


Oldukça sinir bozucu olabilen ve gerçek bir baş belası olarak kabul edilen parazitlerdir. Yatak böcekleri tam da bu şekilde tanımlanan böceklerdir çünkü yatak odası onların en çok yuva yaptıkları ve güçlerini kullandıkları yerdir. Çok küçük olmalarına rağmen, rahatsızlık ve sorun yaratabilirler.

Onları kaldırmanın nasıl mümkün olduğunu anlamadan önce, onları tanımlamak için onları nasıl tanıyacağınızı da bilmek gerekir. Kahverengi oldukları ve elma çekirdeği büyüklüğünde oldukları için tanınabilirler. Daha sonra gece hareket etmek için ideal yaşam alanları olan yatak odasının duvarlarında, tavanlarında hızla hareket etme eğilimindedirler.

Isırabilen böceklerdir, ancak ısırıkları o kadar zararlı ve zararlı değildir. Özellikle geceleri bacaklarda veya kollarda hareket ettiklerinde, tahrişe ve kaşıntıya neden olabilecek izler veya kabarıklıklar ortaya çıkma eğilimindedir. Gruplanmış ve hatta tek bir satırda görünme eğiliminde olan ısırıklardır.

Bazı durumlarda, tahta kurusu nedeniyle ısırılan kişilerde, kurdeşen gibi hafif veya çok nadir de olsa anafilaktik şok gibi şiddetli reaksiyonlarla tetiklenen ve kendini gösteren alerjik reaksiyonlar görülür. Zararsız ve insanlara zararlı hastalıkları bulaştıramayan bir türdür.

Yatak hataları: nasıl başa çıkılır


Tahta kurusu ısırıklarından kaçınmak ve bu parazitlerin belirtilerini sabah uyanır uyanmaz fark etmek için, onları yatak odasından nasıl çıkaracağınızı anlamak için önleme tedbirlerini uygulamakta fayda var. Önleme, bir istilayı önlemek için uygulanacak bazı tavsiyeler ve stratejilerle atılacak ilk adımdır.

İlk olarak, odanın her alanını dikkatlice kontrol etmek ve incelemek iyidir: çatlaklardan çatlaklara, bu parazitlerin en çok yuva yapma eğiliminde olduğu şilte, yaylar veya yastık kılıflarından geçerek. Ayrıca evin daha gizli alanlarını da kontrol etmelisiniz çünkü gündüzleri saklanma konusunda çok iyidirler.

Ayrıca tahtakurularından hızlı bir şekilde kurtulmaya çalışarak uyuduğunuz bölgeleri çok iyi temizlemeniz önerilir. Tahtakuruları seyahat yoluyla da bulaşabileceğinden, otel odalarında bu böceklerin bulunmaması için konaklama yerinizi veya otel odanızı kontrol etmelisiniz.

Bavulunuzu yatağın üzerine koymamalısınız, şilte ve çarşafları dikkatlice kontrol etmeniz daha iyi olacaktır. Daha sonra, ikinci el bir şilte yerine en kaliteli bir şilte kullanmak gibi, benimsenebilecek bir dizi ev ilaçları vardır. Ayrıca batmalarını önlemek için tüm vücudu kapatan pijamaların tercih edilmesi önerilir.

Yatak böcekleri: doğal kovucu


Tahta kurularını uzak tutmak için uzun süreli, invaziv olmayan ve etkili ilaçlara güvenmeniz önerilir. gibi bir cihaz Çevre Dostu Ev en iyi çözümdür, çünkü böcek ilaçları veya böcek ilaçları kadar zehirli veya zararlı değildir. Ayrıca, resmi web sitesindeki görüşlerden de anlaşılacağı üzere gerçekten etkili olduğu ortaya çıkıyor.

İnsanların duyamadığı bu böceklerin yakaladıkları manyetik girişim ve ultrason sayesinde bu böceklerin eve yaklaşmasını engelleyen bir böcek kovucu. Hemen çalışması için prize takmanız yeterli olduğundan, basit bir yatırım ve kolay bir çözüm.

Daha fazla bilgi edinmek isteyenler için, buraya tıklayın veya aşağıdaki resimde

Haftanın her günü, günün her saatinde maksimum koruma sağlayan ve yaklaşık 250 metrekarelik bir alanı kapsayabilen bir cihaz. Ayrıca, bu cihaz sadece kaplan sivrisineklerini uzaklaştırmak için değil, aynı zamanda kemirgenler dahil sinekler, tahtakuruları, termitler gibi diğer böcekleri de uzaklaştırmak için iyi çalışıyor.

Ekolojiktir, bu nedenle çevreyi kirleten piller kullanmaz, rahatsız edici ses çıkarmayacak kadar sessiz ve kokusuzdur. Hem evcil hayvanlar hem de insanlar için tam koruma ve refahı garanti eder.

Ecopest Home gibi bir kovucu sipariş etmek çok basittir, çünkü resmi sayfaya bağlanmanız yeterlidir, çünkü orijinal ve özel olduğundan, bunu internette veya fiziksel mağazalarda bulmak mümkün değildir. Veriler forma girilir, kişisel bilgilerini teyit edecek ve siparişi yerine getirecek operatörün araması beklenir, maliyeti iki cihazın tanıtımından yararlanır. €49,90 PayPal, kredi kartı ve kuryeye nakit ödeme ile mümkündür.

Feragatname: Teklifler ve Tavsiyeler bölümündeki makalelerde bağlantısı verilen bazı sitelerde, Notizie.it’in bir bağlantısı vardır ve fiyat değişikliği olmaksızın gelirlerin küçük bir yüzdesini alır.
 
Üst