Süpermetabolizma diyeti: nedir ve nasıl çalışır?

Sevvimli

New member
Orada süpermetabolizma diyeti taze, kaliteli gıdaların tüketimine odaklanıyor, fiziksel egzersizi teşvik ediyor ve metabolizmanın sürekli uyarılması sayesinde hızlı ve etkili kilo kaybı vaat ediyor. Gelin, aşağıdaki paragraflarda bu diyetin kimlere yönelik olduğunu ve fayda elde etmek için doğru şekilde nasıl uygulanacağını hep birlikte öğrenelim.

Süpermetabolizma diyeti


Orada süpermetabolizma diyeti çok özeldir çünkü diğer diyet türleriyle karşılaştırıldığında kısıtlayıcı olmasına rağmen gün içinde tüketilen kalori, yağ veya karbonhidrat miktarına değil, gün boyunca dağıtılan ve tüketilen sağlıklı gıdaların alımına odaklanır. gün. Hafta, belirli bir sırayla.

Süpermetabolizma diyeti, metabolizmasını yeniden harekete geçirmesi ve çok fazla kilo vermesi gereken kişiler için faydalı olsa da aşırı kısıtlamaları nedeniyle uzun vadede sürdürülebilir bir diyet değildir. Diyet aslında mısır ve buğday, kafein, soya, süt ürünleri ve rafine şeker tüketimine izin vermiyor.

Süpermetabolizma diyeti: nasıl doğru şekilde takip edilir


2013 yılında diyetin şeması ve yararları hakkında bir kitap yayınlayan Haylie Pomroy tarafından tasarlandı. süpermetabolizma diyeti Döngüsel olarak tekrarlanan üç aşamaya bölünmüş olup, her aşamada hedeflenen organ ve sistemlerin dinlenmesine ve sonraki aşamalarda yeniden etkinleşmesine olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Orada ilk aşamaHaftanın birinci ve ikinci günü stresi atmaya ve adrenal bezleri sakinleştirmeye hizmet edecektir. Bu aşamada tahıllar, proteinler, meyve ve sebzeler tüketilir. Orta ila yoğun eğitim önerilir. Orada ikinci aşamahaftanın üçüncü ve dördüncü günlerinde depolanan yağların açığa çıkmasına ve kas kütlesinin geliştirilmesine hizmet edecektir. Bu aşamada yağsız protein ve turpgillerden oluşan sebzelerin, az yağlı ve düşük karbonhidratlı yiyeceklerin bol miktarda tüketilmesini öneriyoruz. Kuvvet antrenmanını takip etmek tercih edilir. Orada üçüncü aşamaHaftanın beşinci, altıncı ve yedinci günlerinde yanmanın tetiklenmesine ve hormonlara, kalbe ve ısıya odaklanmaya hizmet edecektir. Bu aşamada öncelikle iyi yağların tüketilmesi, protein ve karbonhidrat tüketiminin ölçülü olması ve glisemik indeksi düşük meyvelerin tüketilmesi faydalıdır. Örneğin yoga gibi stres önleyici eğitimlerin yapılması tavsiye edilir.

Süpermetabolizma diyeti: en iyi gıda takviyesi


yavaş metabolizma kilo almanın ve kilo vermede zorluğun ana nedeni budur ve bu yüzden süpermetabolizma diyeti onu yeniden etkinleştirmek için mükemmeldir. Ancak aynı zamanda doğrudan ona etki eden bir gıda takviyesi de alınması tercih edilir, böylece kilo kaybı sağlıklı ve doğal bir şekilde gerçekleşir.

Spirulina Ultra metabolizmayı doğrudan uyarabilen ve iki bileşeninin sinerjik etkisi yoluyla kilo kaybını kolaylaştırabilen ilk gıda takviyesidir. ana malzemeler%100 doğal:

  • Orada Spirulinametabolizmayı hızlandırmak, sinirsel açlığı söndürmek ve vücudu yeniden inşa etmek için gerekli olan birincil protein kaynağı;
  • Orada GymnemaBu da daha iyi psikofiziksel sağlık için Spirulina'nın sağladığı faydaları artırır.
Daha fazlasını öğrenmek isteyenler buraya tıklayabilir veya aşağıdaki resimde

Taklit ve orijinal olmayan ürünlere karşı dikkatli olun. Spirulina Ultra yalnızca internet üzerinden satın alınabilen özel bir üründür. Yapım şirketinin resmi web sitesi Ürüne belirttiğimiz linkten ulaşabilirsiniz. Spirulina Ultra'yı rezerve etmek için satın alma formunu doğru bir şekilde doldurmanız ve siparişi hızlı teslimatla doğrudan evinize ulaşacak olan operatörün telefon görüşmesini beklemeniz yeterlidir. Şu anda Spirulina Ultra terfi Dört paket için 200€ yerine 49,99€. Son olarak, ödemeyle ilgili olarak şunları tercih edebilirsiniz: işaret ve teslimat sırasında kuryeye doğrudan nakit olarak ödeme yapın.
Yasal Uyarı: Teklifler ve Tavsiyeler bölümündeki makalelerde bağlantısı verilen bazı sitelerde Notizie.it'in bir bağlantısı vardır ve fiyat değişikliği olmaksızın gelirlerin küçük bir yüzdesini elde eder.
 
Üst