PSV Eindhoven'a geçmeden önce alassan pléa

Temel

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

Yedi yıl sonra veda etmeden önce gladbach yıldızı

14 Temmuz 2025 – 22:21Okuma Süresi: 6 dk.

Alassane Pléa: Fransız görünüşe göre Eindhoven'da imzalar.

Resmi büyütmek

Alassane Pléa: Fransız görünüşe göre Eindhoven'da imzalar. (Kaynak: ImaGo/Marco Steinbrenner/Defodi görüntüleri)

Kulüplerde, önümüzdeki sezon için planlama tüm hızıyla devam ediyor. Transfer Ticker'daki tüm önemli haberler.

Bu yılki transfer yaz her şeye sahip. Bunun nedeni, kulüplerin iki farklı dönemde ilk kez oyuncuları imzalamasına izin verilmesidir. Kulüp Dünya Kupası nedeniyle, katılımcı kulüpler için ilk transfer penceresi 1 Haziran – 10 Haziran tarihleri arasında açıktı. Daha sonra normal transfer penceresi 1 Temmuz – 1 Eylül arasında uzanır.

Medya raporlarına göre, Alassane Pléa Bundesliga Kulübü Borussia Mönchengladbach'tan ayrılacak. Pay TV yayıncısı gökyüzü ve “kicker” raporu olarak, saldırgandan PSV Eindhoven'a geçiş çok yakın. Buna göre, 32 yaşındaki Fransız'ın Pazartesi günü takım arkadaşlarına veda ettiği söyleniyor. Tıbbi kontrol derhal gerçekleşmelidir.

Hedef için tehlikeli olan yaratıcı oyuncu için transfer ücretinin üç ila dört milyon avro arasında olduğu söyleniyor. Bilgilere göre, Pléa, sözleşmesinde 30 Haziran'da sona erdiği söylenen 2026'ya kadar süren bir çıkış maddesi vardı. Eindhoven'da Pléa, Playmaker Malik Tillman'ın Bayer Leverkusen'e ve Sky Sport'a göre RB Leipzig ile kabul edilen kanat forvet Bakayoko'dan ayrılmasını telafi edecek.

Bundesliga Club RB Leipzig ve forvet Johan Bakayoko arasında sözlü bir anlaşma olmalı. Bu gökyüzünü rapor eder. Buna göre, Saxons ve PSV Eindhoven oyuncusu arasındaki anlaşma şimdi hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Hollanda Birinci Bölüm Kulübü Eindhoven'da Bakayoko Pazartesi günü RB'nin yaklaşık 20 milyon avro transfer ücreti ödeyeceği eğitim başlangıcından yoksun. Bayer Leverkusen de kanat oyuncusu ile ilgileniyordu – ancak 2024'teki Alman şampiyonu Belçika ile anlaşmaya varmadı.

Geçen sezon Bakayoko, Eindhoven için 47 rekabetçi oyun oynadı, on iki gol attı ve üç tane daha hazırladı.

Hamburger SV, Danimarkalı forvet Yussuf Poulsen'in yükümlülüğünü mükemmelleştirdi. RB Leipzig'de on iki yıl sonra, 31 yaşındaki Bundesliga destekçisinde yaklaşık 1,5 milyon avro transfer ücreti için değişiklikler. Hansees, sözleşmenin süresi hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Leipzig'de hala 2026'ya kadar bir sözleşmesi vardı.

“O Bundesliga'nın bir yüzüdür. Tüm deneyimleri ve olgunluğu ile profesyonel futbolun tüm yönlerini biliyor. Yussuf, Leipzig ile 3. Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne giden yoldur ve bu nedenle uzun vadede Bundesliga'da kendisini kurmak için neyin önemli olduğunu biliyor” dedi. HSV'de Poulsen 15 numaralı giyecek. Türkiye'ye Basaksehir'e taşınan önceki forvet Davie Selke'nin yerini alıyor.

Sevval

New member
Transfer Ticker

14 Temmuz 2025 - 22:21Okuma Süresi: 6 dk

Alassane Pléa: Fransız görünüşe göre
Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Temel

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alassane Pléa, Olympique Lyonnais'de orta saha pozisyonunda oynamıştır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Guclu

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

Merhaba sohbete dahil olanlara

@Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

• 2011-2014 yılları arasında bu kulüpte forma giyen Pléa, 14 maçta görev almış ancak gol veya asist katkısı sağlayamamıştır
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sevval' Alıntı:
Herkese iyi günler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Temel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alassane Pléa, Olympique Lyonnais'de orta saha
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Sevval

Cesur

New member
Transfer Ticker

Herkese iyi sabahlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Pléa, 17 Temmuz 2025 tarihinde PSV Eindhoven ile sözleşme imzalamıştır ve bu sözleşme 30 Haziran 2028 tarihine kadar geçerlidir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Sevval' Alıntı:
Herkese iyi günler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Temel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alassane Pléa, Olympique Lyonnais'de orta saha
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Sevval

Cansu

New member
Transfer Ticker

Selam sevgili insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alassane Pléa, PSV Eindhoven'a geçmeden önce çeşitli takımlarda oynamıştır. Daha önceki takımları arasında
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sevval' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Sevval, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

Selamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Temel

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Guclu' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2011-2014 yılları arasında bu kulüpte forma
Haksız değilsin @Guclu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Akilli

New member
Transfer Ticker

Selam mütevazı insanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Temel

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Cesur' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pléa, 17
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Cesur

Cansu' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Temel Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alassane Pléa
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Cansu, bazı yerler eksik

Eksisözlük' Alıntı:
Selamlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Temel Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Haksız değilsin @Guclu ama
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Eksisözlük