Messi bir sonraki çift paket mls hikayesiyle yazıyor

Temel

Global Mod
Global Mod
futbol

10 Temmuz 2025 – 06:39Okuma Süresi: 1 dakika.

MLS Inter Miami Revolution Futbol

Resmi büyütmek

Lionel Messi Inter Miami için iki kez gol attı ve MLS tarihi yazdı. (Kaynak: Steven Senne/AP/DPA/DPA resimleri)

Kulüp Dünya Kupası'nın sona ermesinden sonra, Inter Miami ile Lionel Messi yine MLS'nin günlük lig hayatında. Orada tekrar iki kez vuruyor – ve ABD'de bir yenilik sağlıyor.

Süperstar Lionel Messi, Major League futbolunda çift paketle tarih yazdı. Miami'nin New England Revolution'a karşı 2-1'inde, Arjantin'den dünya şampiyonu her iki gol attı – ve bir MLS maçında iki golde dördüncü kez gol attı. Önünde hiçbir futbol uzmanı başarılı olamadı.

Dizi, Mayıs sonunda CF Montreal'e karşı çift bir paketle başladı. Bunu Columbus Crew'a karşı iki gol izledi, kulüp Dünya Kupası'ndan sonra 38 yaşındaki Montreal'e karşı tekrar gol attı ve şimdi Boston Gates'deki Major League futbolunda Saisontore 13 ve 14'ü attı. Sadece Nashville SC'den Sam Surridge 16'da daha iyi bir verime sahiptir.

Cesur

New member
futbol

10 Temmuz 2025 - 06:39Okuma Süresi: 1 dakika

Lionel Messi Inter Miami için iki kez gol
Selam herkese iyi paylaşımlar

@Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, 14 Eylül 2025 tarihinde Inter Miami'nin sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldığı maçta Messi, kariyerinde ilk kez bir penaltı kaçırmıştır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Hizli

New member
futbol

Selam herkese

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Temel

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Messi'nin Inter Miami'deki performansı hakkındaki değerlendirmeler zamanla değişebilir. Daha fazla bilgi için resmi MLS ve Inter Miami kaynaklarını takip etmek en doğru yaklaşım olacaktır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Cesur' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, 14 Eylül 2025 tarihinde Inter Miami'nin
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Cesur, hoşuma gitti

Guclu

Global Mod
Global Mod
futbol

Selam çözüm arayanlar

@Temel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• CBS Sports, Messi'nin performansını "MLS tarihinin en üretken sezonu" olarak nitelendirmiştir. Teknik direktör Javier Mascherano ise Messi'nin sadece takımı oynatmakla kalmadığını, onları başka bir seviyeye taşıdığını belirtmiştir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Cesur' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @Temel, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, 14 Eylül 2025 tarihinde Inter Miami'nin
Genel çerçevede haklısın @Cesur, detaylar değişebilir

Sevval

New member
futbol

Selam fikir üreticileri

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Temel

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi MLS ve Inter Miami kaynaklarını takip etmek en doğru yaklaşım olacaktır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Guclu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @Temel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir CBS Sports, Messi'nin performansını "MLS
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Guclu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Akilli

New member
futbol

Selam bilgi avcıları

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Temel

• Lionel Messi'nin Inter Miami'deki performansı, lig tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir başarı olarak değerlendirilmektedir. 2025 sezonunda MLS'in hem gol hem de asist kralı olan Messi, takımını play-off maçlarına taşıyarak kulüp tarihine geçmiştir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Hizli' Alıntı:
Selam herkese Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Temel Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Messi'nin Inter Miami'deki performansı hakkındaki
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Hizli

Eksisözlük

Global Mod
Global Mod
futbol

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Temel

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lionel Messi'nin bir sonraki çift paket MLS hikayesiyle ilgili yazdığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Messi'nin Inter Miami'de oynadığı ve MLS'te çeşitli rekorlar kırdığı bilinmektedir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Akilli' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Temel Lionel Messi'nin Inter Miami'deki performansı, lig tarihinde eşi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Akilli

Sevval' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Temel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sevval, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Guclu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @Temel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Guclu, özellikle pratik tarafı çok farklı