Başarılı bir çevrimiçi buluşma için 7 ipucu

Sevvimli

New member
Ancak sanal ilişkilerde başarılı olabilmek için bazı kurallara uymak ve olumlu deneyim şansını artırmak önemlidir. Bunun için bugün sunacağız 7 pratik ve basit ipucu Çevrimiçi buluşmada başarı şansınızı en üst düzeye çıkarmak için takip edin.

Mükemmel profili oluşturmaktan konuşmaları yönetmeye ve ilk canlı toplantıya hazırlanmaya kadar bu kurallar, dijital buluşma dünyasında daha fazla güven ve farkındalıkla gezinmenize yardımcı olacaktır.

Doğru platformu seçin


Doğru platformu seçinİhtiyaçlarınıza uygun olanı tanımanın ve online randevu almanın ilk adımıdır.

Web'de her biri farklı özelliklere ve hedef kitleye sahip birçok tanışma uygulaması ve sitesi var. Bu nedenle kayıt olmadan önce; ne istediğini dikkatlice düşünmelisin daha sonra hangi platformun amaç ve hedeflere en uygun olduğunu değerlendirmek hedeflediğiniz ilişki türü.

Eğer birini arıyorsanız ciddi ilişkiMeetic, eHarmony veya OkCupid gibi platformlar daha derinlemesine ve katılımcı bir yaklaşımı tercih etme eğiliminde oldukları için doğru seçim olabilir. Tam tersi eğer istersen eğlenmek veya yeni arkadaşlar edinmek için toplantılarTinder, Bumble veya Badoo gibi uygulamalar daha uygun olabilir. Bu uygulamaların özelliklerine, sanal aşk platformlarının ve tüm yönlerinin karşılaştırılmasına adanmış bir portal olan https://amore360.it/ adresinden ulaşılabilir.

Dikkate alınması gereken bir diğer husus ise platformun formatı: Bazı uygulamalar hızlı kaydırmalara ve kısayollara dayanırken diğerleri daha uzun, daha ayrıntılı konuşmaları teşvik eder. Birini tanımak için zaman ayırmaya değer veren biriyseniz uyumluluğa ve diyaloğa değer veren uygulamaları tercih etmek idealdir.

Profilinizi koruyun


Profil bu, çevrimiçi buluşma dünyasındaki vitrininizdir, bu nedenle, onunla dikkatli bir şekilde ilgilenmek, iyi bir izlenim bırakmak için çok önemlidir.

Yapılacak ilk şey İyi bir açıklama yazın ve fotoğraflar ekleyin dikkat çekme şansınızı artırmak için göz alıcı (ancak kaba değil).

Fotoğraflara gelince, gerekli son görselleri ekle ve bu hem fiziksel görünüşünüzü hem de kişiliğiniz veya ilgi alanlarınız hakkında bir şeyler gösterir. O geliyor Aşırı rötuşlanmış veya orijinal olmayan fotoğrafların kullanılması önerilmez çünkü şeffaflık önemli.

Açıklama veya biyografi için iyi olacak ilgi alanlarınız hakkında dürüstçe konuşunböylece benzer zevklere veya ilgi alanlarına sahip insanları bulabilirsiniz. Son fakat en az değil, gerekli profilinizi düzenli olarak güncelleyin her zaman ilginç kalmasını sağlamak.

Özgün ve özgün bir profil daha fazla ilgi çeker ve sohbetler başlatır, gerçek bir yakınlığa sahip olabileceğiniz insanları size daha da yakınlaştırır.

Dürüst ve şeffaf olun


Dürüst ve şeffaf olun çevrimiçi buluşmada çok önemlidir, çünkü bir güven ve karşılıklı saygının temeli.

Profilinizi oluştururken veya potansiyel ortaklarla etkileşimde bulunurken bu önemlidir Niyetleriniz ve hayatınız konusunda net olun. Bu nedenle kişiliğinizin veya yaşadığınız hayatın bazı yönlerini abartmaktan veya maskelemekten kaçınmak en iyisi olacaktır.

Örneğin ciddi bir ilişki arıyorsanız bunu profilinizde belirtmelisiniz. Öte yandan, eğer daha arkadaşça bir şey ilginizi çekiyorsa bunu onlara bildirmenizde bir sakınca yoktur. Beklentileriniz konusunda şeffaf olun arzularınıza uymayan insanları filtrelemenize yardımcı olur.

Konuşmalara ilgi gösterin


Konuşmalara ilgi gösterin özgün bir bağ kurmak çok önemlidir. Potansiyel bir partnerle etkileşimde bulunurken, diğer kişiyi kendisi hakkında daha fazla şey paylaşmaya teşvik edecek sorular sormak, ona olan ilginin bir göstergesidir.

Dinlemek Çıktığınız kişinin söyleyecekleri, onun söyleyeceklerini ve bakış açılarını takdir ettiğinizi gösterir. Birinin ilgi alanlarına yönelik küçük açıklamalar veya yorumlar karşıdaki kişinin değerli olduğunu hissetmesini sağlayabilir.

Önemli olan şu ki konuşmayı tekeline almaktan kaçının ve dikkatinizi muhatabınızdan ayırmadan kendi deneyimlerinizi de paylaşarak bir denge arayın.

Konuşmanın kolayca aktığı ve eğlenceli olduğu algılanırsa, her iki tarafın da daha fazla bilgi edinmek istemesi muhtemeldir.

İşleri aceleye getirmekten kaçının


İşleri aceleye getirmekten kaçının çevrimiçi buluşmanın temel ilkesidir. Bunu nasıl söylersin? “acele kötü bir danışmandır”. Çoğu zaman insanları hızlı bir şekilde tanıma arzusu aşırı baskıya yol açarak kaygıya ve yanlış anlamalara neden olabilir. Doğru olan sakince tanımaya çalışmaktır.

Başlangıçta uygun olurdu sağlam bir ilişki kurmaya çalışınhemen şahsen buluşmak yerine. Sohbet konuşmaları güven ve yakınlık temeli oluşturmaya yardımcı olur.

Ancak karşınızdaki kişinin süreci hızlandırmak için baskı yaptığını algılıyorsanız bu konuda görüşünüzü ifade etmeniz, tercihinizi belirtmeniz ideal olacaktır. daha yavaş yaklaşma.

Her ilişkinin kendi zamanları vardır ve sabır, daha güçlü ve daha kalıcı bir bağa yol açabilir, ikinizin de kendinizi rahat ve güvende hissetmesine olanak tanır.

Flört konusunda özgüven


Flört ederken kendinize güveninözellikle ilkinde, iyi bir izlenim bırakmak ve olumlu bir iklim yaratmak çok önemlidir. Toplantı öncesinde sessiz, iyi aydınlatılmış bir yer seçerek en küçük ayrıntılara bile dikkat ederek hazırlık yapmanız gerekir.

Konuşma sırasında, göz temasını sürdürün Ekranın beden dilinizin farkında olması yerine web kamerasına bakmak, dik bir duruş ve içten gülümsemeler fark yaratabilir.

Eğer gergin hissediyorsan bunu hatırla diğer kişi muhtemelen aynı duyguları paylaşıyor.

Çıktığınız kişinin kalbini çalmanın püf noktası her zaman özgün olmaktır, bu nedenle olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmamalısınız. Kendine güven, doğal olarak seninle ilgilenenleri cezbedecek ve böylece daha özgün bir bağ kuracaktır.

Çevrimiçi güvenlik için gerekli önlemler


Çevrimiçi güvenlik Bu, sanal buluşmanın çok önemli bir yönüdür ve doğru önlemleri almak sizi rahatsız edici veya tehlikeli durumlardan koruyabilir. Her şeyden önce gerekli Hassas kişisel bilgileri paylaşmaktan kaçının tanımadıklarınla.

Konuşmaları güvenli platformlarda tutmak ve diğer kişisel mesajlaşma uygulamalarına geçmekten kaçınmak çok önemlidir.

Üstelik, kendinize tam olarak güvenmiyorsanız İletişim kurduğunuz kişiye karşı şüpheleriniz varsa, hikayelerdeki tutarsızlıklar veya kaçamak davranışlar gibi uyarı işaretlerine dikkat edin, tanışmayı yarıda kesmekten çekinmeyin.
 
Üst