Union, sona ermeden hemen önce St. Gilloise’a karşı kurtarış yaptı

Temel

Global Mod
Global Mod



Eğlenceli bir oyunda, başkentler birkaç kez geride kalıyor. Sebep: kendi hataları. Konuklar buz gibi soğuktan yararlanır.


Bu Union Berlin için iyi gitti: Avrupa Ligi’nin son 16 turu ilk maçında “demir” son dakikalarda evinde Union St. Giloise karşısında 3:3 (1:1) geldi ve böylece çok Belçikalılarla ikinci maç için zor bir başlangıç durumu.


Heyecan verici bir maçta, Josip Juranovic (42′), penaltı vuruşundan Robin Knoche (69′) ve Sven Michel (89′) Berlinliler adına gol attılar ve her biri Victor Boniface (28′) ile ziyaretçi takımını öne geçirmeyi başardı. , 72′) ve Yorbe Verstessen (58.) telafi edebildi.


Anderlecht’s Lotto Park’ta (t-online’da canlı yayında saat 21:00’den itibaren) bir hafta içinde oynanan ikinci maçta, Berlinlilerin normal sürenin ardından ilerlemek için artık bir galibiyete ihtiyacı var. Beraberlik, uzatmalar ve olası bir penaltı atışları anlamına gelir.


Oyun şöyle gelişti:


İlk iki düellodan farklı olarak, çok fazla kavga ve orta saha şakalaşması olduğunda, Berlinliler en başından kontrolü ele aldı. Sheraldo Becker’in, daha önce olduğu gibi 1. FC Köln’e karşı geçici sol bek olarak başlayan Juranovic’in ortasından sonra sekmesi, Belçika kalesinde (9′) Anthony Moris tarafından püskürtüldü.


Berlin’in hücum oyununda geçmiş maçlara göre önemli ölçüde daha fazla tren vardı. Ancak, koç Urs Fischer’in talep ettiği hassasiyet genellikle eksikti. Belçikalılar başlangıçta savunmaya odaklandılar. FCU ceza sahası içinde sıkışınca Boniface sol yarıdan çekti. Kevin Behrens şutunu kalenin sağ köşesine saptırdı ve bu, Union kalecisi Frederik Rönnow için savunulamaz hale geldi.


Birliğin sevinci kısa sürdü


Bu sayede konuk ekip, ev sahibinin hücum çabalarına daha iyi uyum sağladı. Böylece, faul yapılan Juranovic’in 18 metreden kaleye daire içine aldığı bir serbest vuruş aldı.


Değişiklikten sonra bile Bundesliga kulübü oyunu belirlemeye devam etti. Ancak 58. dakikada kaptan Christopher Trimmel rakipsiz bir şekilde topu Belçikalıların ayağına gönderdi. Misafirler hızla değişti. Vertessen, Rönnow kalesinin önünde Loïc Lapoussin tarafından tek başına serbest bırakıldı ve isabetli bir vuruşla tamamlandı.


Ancak ev sahibi bunu bir adım öteye taşıdı. Olağanüstü Moris, Danilho Doekhi’den (66’/67′) iki kafa vuruşunu savuşturdu. İkinci durumda Christian Burgess eliyle topun üzerindeydi. Moris ayrıca başlangıçta verilmesi gereken cezayı da savuşturdu. Ancak Knoche farkla başarılı oldu. Ancak sevinç kısa sürdü. Boniface, yedek Michel tekrar eşitlemeden önce örnek bir karşı saldırıyı tamamladı.
 
Üst