Uli Hoeneß, FC Bayern’i FC Augsburg hakkında uyardı

Temel

Global Mod
Global Mod



Bavyera Onursal Başkanı Uli Hoeneß, hafta boyunca birkaç kez sözlü olarak dağıttı. Şimdi de bugünkü Bundesliga düellosu hakkında Münih’i uyardı.


Julian Nagelsmann’ın takımı, saat 15.30’dan itibaren FC Augsburg’u konuk ediyor (t-online canlı yayında). Masada 13. olmak liderler için bir tehdit gibi görünmese de Hoeneß şunları söyledi: “Zirvedeyken de aynıydı, önemli Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra genellikle büyük problemler yaşardın – özellikle de öyle olmadığı varsayılan kulüplere karşı. güçlü.”


“Onları yenebileceğimizi gösterdik”


Hoeneß, Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemeyi ve PSG’yi 2-0 yenmeyi ima ediyor. Ve Augsburg’a karşı oynanan maça şunu ekledi: “Bilinçaltında onları sanki Liverpool’a karşı oynuyormuşuz gibi ciddiye almıyorsunuz. Bu yüzden Cumartesi günü kolay bir maç olmayacak. Tabii ki koltukta rahat olan Augsburglular.” Çarşamba günü, her zaman olduğu gibi Cumartesi günü tavşanlar gibi bize karşı yarışacaklar.”


Augsburg’un şu anda 27 puanı bulunuyor. Ancak Enrico Maassen’in ekibi daha fazla kaymak istemiyor. Sport Bild’e konuşan teknik direktör, Almanya rekortmenleriyle düellodan önce mücadeleciydi: “Onları yenebileceğimizi gösterdik. Eminim bu Bayern’in de aklındadır.”


Augsburg, geçen Eylül ayında 7. Maç gününde evinde Bayern’e karşı (1-0) kazandı. Augsburgers, Allianz Arena’da en son 2018’de ikna edebildi. O zamanlar kulüpler beşinci maç gününde 1-1 berabere kaldı. Münih’teki son Augsburg zaferi sekiz yıl önceydi.
 
Üst