Twitter CEO’sundan Elon Musk’ın “satışı askıya alma” duyurusunun akabinde birinci açıklama geldi

KaradeniZ

New member
Twitter CEO’sundan Elon Musk’ın “satışı askıya alma” duyurusunun akabinde birinci açıklama geldi Twitter CEO’su Parag Agrawal, bir dizi tweet ile Elon Musk’ın şirketi satın alma mutabakatının suya düşebileceği mümkünlüğünü kabul etti. Agrawal, şu an için Twitter’ı “yönetmek ve işletmekten sorumlu” olduğunu ve son değişikliklerinin “daha kuvvetli bir Twitter oluşturmak” ve maliyetleri yönetmeye yardımcı olması manasına geldiğini söylemiş oldu.

While I expect the deal to close, we need to be prepared for all scenarios and always do what’s right for Twitter. I’m accountable for leading and operating Twitter, and our job is to build a stronger Twitter every day.

— Parag Agrawal (@paraga) May 13, 2022


Agrawal, “Anlaşmanın tamamlanmasını beklerken, tüm senaryolara hazırlıklı olmamız ve her vakit Twitter için hakikat olanı yapmamız gerekiyor. Twitter’ı yönetmekten ve işletmekten sorumluyum ve işimiz her gün daha kuvvetli bir Twitter oluşturmak” dedi.

  • Twitter’da neler oluyor?
Elon Musk, bu sabah 44 milyar dolarlık Twitter satın alımının spam ve geçersiz hesaplarla ilgili telaşlar niçiniyle “geçici olarak askıya alınmış olduğunu” tweet’lemişti. Musk’ın muahedeyi sahiden durdurup durduramayacağı büsbütün belgisiz olsa da açıklamalar, Twitter’ın paylarının yüzde 10 civarında düşmesine niye olurak yatırımcıları korkutmak için kâfi oldu.

Bu ortada Bloomberg’den Matt Levine, bir muahedeyi beklemeye almanın “önemli bir şey olmadığını” argüman ediyor.
 
Üst