Türk Telekom ve Warner Bros. Discovery’den iş birliği

KaraYeL

New member
Türk Telekom, Warner Bros. Discovery ile yeni bir stratejik iştirake imza attı. Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Discovery Channel, Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarının yayınına devam ederken, yeni muahede ile üyelerine diledikleri vakit izleyebilecekleri güçlü bir içerik paketi de sunacak.

Türk Telekom, dijital televizyon platformu Tivibu ile sayısız içeriği izleyiciyle buluşturmak üzere iş birliklerini hayata geçirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Türk Telekom ve Warner Bros. Discovery yeni bir stratejik iştirake imza attığını duyurdu. Türk Telekom ve Warner Bros. Discovery’in yenilenen muahedesine bakılırsa; Discovery Channel, Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları Tivibu’daki yayınlarını sürdürecek.

Ayrıyeten Tivibu, Lady Gucci, Estonia, Gamestop: The Wall Street Hijack, Bobby And Giada In Italy, Meet the Meerkats, Deadliest Catch: Bloodline, Expedition: Back To The Future, Killers Of The Cosmos üzere Discovery+ belgesellerinin de ortalarında bulunduğu varlıklı bir içerik paketini diledikleri vakit izleyebilmeleri için müşterilerinin erişimine açıyor.

Spordan maceraya, doğal hayattan yaşam tarzına…

Tivibu aile paketi müşterileri Discovery Channel’ın Altın Peşinde, Tamirat Tadilat, Ölümcül Av, ID’nin Amerikan Dedektif Joe Kenda, People Mecmuası Araştırıyor üzere üretimlerini; sinema paketi müşterileri ise Discovery Science’ın Kozmosun İşleyişi, Nasa’nın Açıklanamayan Belgeleri ve Tarihe Yakından Bakış üzere programlarını izleyebiliyorlar. Ek olarak Tivibu sinema paketi müşterileri, Eurosport tarafınca yayınlanacak, dünyanın en itibarlı spor etkinliklerinden Grand Slam tenis turnuvalarını, Tour de France üzere kıymetli bisiklet yarışlarını ve Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarını da takip edebiliyorlar.

Tivibu’da belgesel ve spor kanalı çeşitliliği artıyor

Türk Telekom TV/OTT İçerik ve Platform İdaresi Yöneticisi Emre Botan Kümet, şu biçimde konuştu: “Warner Bros. Discovery ile yayın mutabakatımızı yenilemekten heyecanlıyız. Bu muahede ile Tivibu’da belgesel ve spor kanalı çeşitliliğimizi devam ettirirken, Seç/İzle servisinde diledikleri vakit izleyebilecekleri yıllık bin saate yakın varlıklı bir belgesel kataloğunu da müşterilerimize sunacağız. Eurosport kanalları da tenis ve olimpiyatlar başta olmak üzere Tivibu ekranlarındaki futbol, basketbol, motor sporları ve e-spor üzere geniş yelpazeli spor içerikleri içinde yer almayı sürdürecek.”

Warner Bros. Discovery’de Kuzey Doğu Avrupa & Türkiye İş Geliştirme Yöneticisi Ekaterina Mihajlovic ise şunu tabir etti: “Tivibu ile olan iş birliğimizi devam ettirdiğimizi açıklamaktan memnunluk duyuyoruz. Yenilenen iş birliğimiz ile bir arada Tivibu müşterileri; macera, ömür biçimi, cürüm, doğal hayatın mükemmelleri ve spordan oluşan geniş bir içerik yelpazesine erişecekler. Ayrıyeten gelecek aylarda düzenlenecek Tour de France bisiklet tipi, Roland Garros ve US Open tenis turnuvalarının da keyfini en ön kolay çıkaracaklar.”

Hibya Haber Ajansı
 
Üst