Pan Kostüm ile yaratıcı doğum günleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Sevdiğiniz şahıslar ya da çocuklarınız için unutulmaz doğum günü aktiflikleri yapmak isteyebilirsiniz. Bu etkinlikleriniz için gereksiniminiz olan çocuk kostümleri Pan Kostüm’de. Firma, ülkemizde üretmiş olduğu özel kostüm dizaynlarını dünya genelindeki tüm ülkelere ihraç ediyor.

Çocuğunuzun doğum günü kutlamasını taçlandırın

Yaratıcı doğum günleri için doğum günü, düğün, parti, mezuniyet, mevlit, cadılar bayramı, yılbaşı üzere tertiplere özel kostümler üretiyorlar. Çocuk gelinlik ve çocukların sevdikleri çeşitli kahramanların kostümlerini hazırlıyorlar. Eserlerini müşterilerine özel kampanyalar ile sunuyorlar.

Çocuk Kostümleri


Pan Kostüm firması, çocuk kostümleri mamüllerini, 6 ay ile 12 yaş ortasına özel olarak hazırlıyorlar. Müşterilerine, sitelerinde kostümler için farklı renk seçenekleri sunuyor ve bu renkleri müşterilerinin seçim yapmalarını sağlıyorlar. Online hizmet verdikleri web sitesinde, daha evvelinde hazırladıkları çocuk kostümleri örneklerini farklı renk dizaynları ile sunuyorlar.

Çocuk kostümü eser çeşitleri içinde;

  • Pamuk prenses kostümü
  • Prenses Anna kostümü
  • Kırmızı başlıklı kız çocuk kostümü
  • Frozen Elsa kostümü
  • Uğur Böceği bebek kostümü
  • Deniz kızı kostümü
  • Unicorn kostümü
  • Cadı kostümü
  • Çakmaktaş kostümü
Çocuklara, unutulmaz doğum günleri yaşatılabilmesi için bu kostüm mamüllerini farklı renklerde ve ölçülerde üretiyorlar.

Kostüm Tasarımları


Pan kostüm firması, çocukların hayallerinin gerçekleştirilebilmesi için çeşitli dizaynları ile onları şık yapmaya çalışıyor. Çocuklar, parlak ve renkli giysileri sevdikleri için, kostüm dizaynlarını bu kriterleri ön plana çıkartarak hazırlıyorlar. Bilhassa kız çocuklarınızın doğum günlerini klasik bir biçimde kutlaması yerine onlara unutulmaz anıları yaşatmak için Pan Kostüm mamüllerini tercih etmelisiniz. Firma, eser kalitesinden hiç bir vakit ödün vermiyor ve yeni dizaynlar üretiyorlar.

Bebek Kostümleri

Bebek kostümü mamüllerini, 6 ay ile 4 yaş ortası çeşitli ölçü ve dizaynlarda hazırlıyorlar. Bebeklerinizin, doğum günlerinde onlara giydireceği gelinlikleri, Pan Kostüm firmasının online sitesinde bulabiliyorsunuz. Birbirinden hoş dizaynlardan oluşan bu eserleri indirimli fiyat seçenekleri ile satın alabiliyorsunuz.

Bebeklerin Doğum Günü


Ürün Siparişi



Pan Kostüm firmasının online sitesinde yer alan eserlerden beğendiğinizi seçerek sepete ekleyebiliyor ve online satın alabiliyorsunuz. Tüm eser çeşitlerinin modellerini ve fiyatlarını karşılaştırabiliyorsunuz.

Firma, online alışverişlerde, 100 TL üzeri alışverişlerde, müşterilerine eserleri fiyatsız kargo ile gönderiyorlar. Eserlerinin orjinal el imali olduğu garantisini veriyor ve inançlı ödeme seçenekleri sunuyorlar. Online siteden aldığınız eserler için ödemelerinizi, nakit, kredi kartı ile ödeme ya da kapıda ödeme hallerinden istediğinizi seçerek ödeme yapabiliyorsunuz.

Kategoriler kısmından seçtiğiniz ve satın aldığınız eserleri, satış kontratı kapsamında, iade ve değişim imkanlarını sunuyorlar. Eserleri içinde yalnızca doğum günü değil tüm özel günler için ağabeye kostüm dizaynları bulunuyor.
 
Üst