Özelleştirme Yönetimi’nden dört vilayette taşınmaz satışı

celikci

New member
Buna bakılırsa, mülkiyeti Sümer Holding AŞ ismine kayıtlı, özelleştirme kapsam ve programındaki Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’ndeki 16 bin 982,49 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın 13 milyon 100 bin lira ve tıpkı mahallede bulunan 7 bin 144,84 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın ise 11 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Trio Teşebbüs Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ye satışı uygun bulundu.

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Yeniyurt Mahallesi’ndeki 2 bin 152 metrekare yüz ölçümlü kat irtifakı tesisli taşınmazda toplam 162/213 arsa hisseli 17 ila 70 bağımsız kısım numaralı taşınmazların bir bütün halinde 12 milyon 900 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Doğtem Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ye satılmasına karar verildi.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Karşıyaka Mahallesi’ndeki 3 bin 857,90 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın 7 milyon 184 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Sedat Kılıç’a ihale şartnamesi çerçevesinde satılması kararlaştırıldı.

Maliye Hazinesi ismine kayıtlı taşınmazların satışı

Mülkiyeti Maliye Hazinesi ismine kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi’ndeki toplam 12 bin 476 metrekare yüz ölçümlü taşınmazların bir bütün halinde 9 milyon 200 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Abdil Vedat Yakupoğlu’na ihale şartname çerçevesinde satışı uygun bulundu.

Birebir mahalledeki 8 bin 152 metrekare yüz ölçümlü taşınmazların bir bütün halinde 5 milyon 300 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Bilkar İskele Metal İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Ltd. Şti’ye ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına karar verildi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar Mahallesi’ndeki 2 bin 23 metrekare taşınmazın 6 milyon 200 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Özbekyapı İnşaat Besin Paklık Özel Sıhhat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ye ihale şartnamesi çerçevesinde satılması onaylandı.
 
Üst