Napoli’de Eintracht Frankfurt’u TV’de canlı ve yayında böyle görüyorsunuz

Temel

Global Mod
Global Mod



İlk maçtaki 0: 2’den sonra, Eintracht’ın Napoli’de küçük bir mucizeye ihtiyacı var. t-online size maçı nerede canlı izleyebileceğinizi söyler.


Hayranların saçma sapan sorunlarındaki tüm kıvrımlar ve dönüşlerle, Oliver Glasner sadece darağacı mizahına kaçtı. Eintracht Frankfurt teknik direktörü, Napoli’deki patlayıcı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde tırmanan bilet kalabalığı karşısında, “Umarım ülkeye girebiliriz,” diye alay etti. Ancak Eintracht taraftarlarının aksine yıldızların en azından kabul sorunu yaşamaması gerekiyor.


Açık olan bir şey var: Frankfurt taraftarları lokavta girecek, İtalyan yetkililer yüksek alarmda ve Estadio Diego Armando Maradona’daki profesyonelleri zor bir görev bekliyor. Çarşamba günü (21:00) yapılacak ikinci düelloda, Son 16 turu ilk maçında (0:2) alınan acı dersin ardından Şampiyonlar Ligi’nin çok konuşulan büyülü gecelerinden birine yeniden ihtiyaç var.


Ancak Eintracht Frankfurt ile Seria A’nın mevcut liderleri arasındaki düello nerede görülebilir? t-çevrimiçi tüm önemli soru ve cevapları ile.


Maçı Ücretsiz TV’de izleyebilir miyim?


Hayır, maç ücretsiz TV’de yayınlanmayacak.


Napoli-Frankfurt düellosunu nereden izleyebilirim?


Ücretli yayın sağlayıcı DAZN, Çarşamba günü tüm maçları gösterir, yani hem Real Madrid’de Liverpool FC hem de Napoli’de Eintracht. Her iki oyun da konferansta izlenebilir. Napoli Frankfurt tek maçının yayını, başlama vuruşundan on dakika önce 20:50’ye kadar başlamaz. Hem moderatör Tobias Wahnschaffe hem de yorumcu Marco Hagemann ve uzman Sami Khedira, Ismaning’deki (Münih yakınlarında) “Box”tan maça eşlik edecek ve Napoli’ye uçmayacak.


t-online bilgilere göre güvenlik endişelerinin yanı sıra maliyet nedenlerinin de rol oynadığı söyleniyor. Ne de olsa saha muhabiri Max Siebald stadyumda sahada olacak. Konferansta Eintracht’ı takip eden herkes Jan Platte’yi duyacaktır. DAZN, örneğin bir Fire TV çubuğu, Playstation veya hatta basit bir Smart TV uygulaması aracılığıyla TV’de alınabilir. Daha fazla bilgi burada mevcuttur.


Maç canlı takipte de takip edilebilir mi?


Evet, t-online’da her Şampiyonlar Ligi maçı için canlı bir bilet var. Napoli-Frankfurt maçının iddaa saatine buradan ulaşabilirsiniz.
 
Üst