Nagelsmann, Bayern-Aus’tan sonra mizah gösteriyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Julian Nagelsmann, sadece birkaç gün önce Bayern teknik direktörü olarak ayrıldı. Yine de, eski teknik direktör görünüşe göre yine gülebilir.

Eski Bayern teknik direktörü Julian Nagelsmann, Alman rekor şampiyonlarından ayrılması hakkında dolaylı olarak Instagram’da yorum yaptı. Ancak 35 yaşındaki oyuncu kendi katkısını yayınlamadı, ancak SG Denkershausen’in yaptığı bir Nisan Şakası şakasına yanıt verdi.

Bölge ligi, 1 Nisan’ı Nagelsmann’ın kadın takımının gelecekteki teknik direktörü olarak bağlılığını web sitesinde şaka yollu bir şekilde duyurmak için kullandı. Hatta kulüp, sahte duyuruyla şaşırtıcı miktarda sorun çıkardı. Nagelsmann’ın spor direktörü Marcel Corde’nin yanında bir kulüp forması giydiğini gösteren bir fotoğraf montajı oluşturuldu.

Nagelsmann: “İyi bir Nisan Şakası şakası!”

Ayrıca Nagelsmann’ın eski sözlerinin bir arada kurgulandığı bir video çekildi, klipte şunları söylüyor: “İyi hissettiriyor. Çok ama çok mutluyum. Tabii ki yeni sezonu, yeni sezonu dört gözle bekliyorum.” hazırlık – biraz farklı gereksinimleri varsa da. Ama benim için heyecan verici bir hazırlık, heyecan verici bir ilk sezon olacak. Burada olduğum için çok mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum.”

Görünüşe göre Nagelsmann’ın kendisi bu kadar çabayı takdir etmiş. Kulübe Instagram’da özel bir mesaj yazdı ve övdü: “İyi 1 Nisan şakası! Makale ve video süper yaratıcı.” Ve göz kırparak ekledi: “Şu anda zamanım var.” Nagelsmann gülen bir emoji ekledi.

Kulüp, Nagelsmann’ın mesajını hikayesinde yayınladı ve şaşkınlık içinde “Bunu beklemiyorduk” yazdı. Aynı zamanda halka gösterdiler: Acı bir şekilde reddedilmesine rağmen, Nagelsmann nasıl gülüleceğini henüz unutmadı.