Messi, 2026 Dünya Kupası'na katılmayı reddetmiyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası şampiyonluğuyla aslında her şeyi başardı. Bir İspanyol gazetesine bunun henüz bitmesi gerekmediğini söylüyor.

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi, 2026 Dünya Kupası'na katılmayı reddetmiyor. “Hiçbir şeyi aceleye getirmemeye çalışıyorum. Her günün tadını çıkarmaya odaklanıyorum. Zamanı geldiğinde göreceğiz. Acele etmeyi sevmiyorum. Umarım bu seviyede oynamaya devam edebilirim çünkü bu beni daha da motive ediyor.” mutlu.” dedi Messi, İspanyol Marca gazetesine.

Ancak aynı zamanda gelecekteki kilometre taşları hakkında endişelenmekten çok formda kalmayla ilgilendiğini de vurguladı. “Artık rahat hissetmeye, mutlu olmaya ve iyi oynamaya daha fazla odaklandım. 2026 Dünya Kupası'na katılsam da katılmasam da… zamanı geldiğinde göreceğiz” dedi.

18 Aralık 2022'de Messi, Katar'da Fransa'ya karşı oynanan finalde Arjantin milli takımıyla dünya şampiyonu oldu. Kulüp futbolunda her şeyi başaran Messi için bu, kariyerinin en önemli anıydı. Turnuva öncesinde Messi, Katar finallerinin son finali olacağını söylemişti. Bir sonraki erkekler Dünya Kupası 2026'da ABD, Kanada ve Meksika'da düzenlenecek.