Max Kruse gelecek planları hakkında konuşuyor: “Oraya geri dönmek istiyorum”

Temel

Global Mod
Global Mod

Max Kruse sekiz aydır kulüpsüz olmasına rağmen eski milli oyuncu kariyerine son vermiş değil. Aksine, şimdi geleceği hakkında konuşuyor.

Eski milli oyuncu Max Kruse (14 uluslararası maç) VfL Wolfsburg’dan atıldıktan sonra kariyerine tercihen Bundesliga’da devam etmeyi umuyor.

35 yaşındaki oyuncu “Zeit” ile yaptığı röportajda “Tercih Almanya’dan yana. Ve birinci lig çok önemli olacak, geri dönmek istediğim yer orası” dedi. “Zamana başka birinin karar vereceği şekilde istifa etmekten nefret ederim.”

Kasım ayından beri kulüp yok

Wolfsburg’daki teknik direktör Niko Kovac, onu bağlılık eksikliği ve sportif dürtülerden yoksun olmakla suçladığı için, Kruse başlangıçta geçen Eylül ayında kadrodan çıkarıldı. Union Berlin, Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach ve SC Freiburg’dan uzun süredir Bundesliga’da forma giyen forvetin sözleşmesi Kasım ayı sonunda feshedildi.

Kruse, VfL’de geçirdiği sürenin sonu hakkında “15 yıllık profesyonel kariyerimde benim hakkımda ilk kez söylendi” dedi. “Her zaman her yerde maksimumumu verdim. Tabii, Niko Kovac’ın altında işler o kadar iyi gitmedi, ilk günlerde tüm takım için değil. Ve kendimi günah keçisi yapmak muhtemelen en kolay şeydi.”

Kruse: Kovac döneminde güven eksikliği

Hatta Kovac VfL’ye geldikten hemen sonra yeni koçla yemek yedi. Kruse, “Koç iyi performans göstermem için neye ihtiyacım olduğunu sordu. Sadece güven dedim, tek istediğim bu. Ama sonra o güveni hiç hissetmedim, ilk günden itibaren değil,” dedi Kruse.

Bir fitness eğitmeni ile geri dönüş yapın

Şimdi her gün bir fitness eğitmeni ile Berlin’deki dönüşü üzerinde çalışıyor. Röportajda, özellikle Wolfsburg’da ağır bir şekilde eleştirilen sosyal ağlardaki faaliyetlerini durdurmak için potansiyel yeni kulüplerin sinyalini de verdi. Kruse, “YouTube gibi şeyler benim için eğlenceli ama benim için hayati de değiller. Bunu durduracağımızı da söyleyebilirim,” dedi.

Şu anda yeni bir Kruse kulübü hakkında söylenti yok. Transfermarkt.de’de Kruse, Ocak ayında HSV ile ilişkilendirildi ve o zamandan beri potansiyel işverenler hakkında hiçbir şey okunmadı. Belki Kruse gelecek sezon tekrar mutluluğu bulacak – hatta muhtemelen Bundesliga’da tekrar.