Luis Suárez, Lionel Messi’nin Inter Miami’deki bir sonraki arkadaşı mı olacak?

Temel

Global Mod
Global Mod

Transfer aşaması devam ediyor ve Alman kulüpleri bunun tam ortasında. Kulüpler 1 Eylül’e kadar yeni oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Bir bakışta en önemli şeyler

BVB kimlere verilir? Eintracht Frankfurt başarılı bir mini alt üst oluş gerçekleştirebilir mi? Peki Schalke tekrar hangi takımla yükselmek istiyor? Bunlar ve daha birçok soru bu transfer yazında cevap bulacak. t-online’da Almanya’dan ve dünyadan en önemli söylentilere ve değişikliklere genel bir bakış var.

Bir sonraki Messi dostum Inter Miami’ye mi geliyor?

Lionel Messi kısa süre önce Inter Miami’ye katıldı. İngiliz futbol ikonu David Beckham’ın ortak sahibi olduğu kulüp, geçtiğimiz günlerde Sergio Busquets ile de anlaştı. Messi’nin FC Barcelona’daki eski takım arkadaşı şimdiden dünya şampiyonu gibi tanıtıldı.

Şimdi Miami’den gelen kulüp Luis Suárez’in sırası olmalı. İspanyol medyasına göre, 36 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalamak en büyük önceliğe sahip olmalı. Forvet ayrıca 2014-2020 yılları arasında Barcelona forması giydi ve Messi ile arasının iyi olduğu söyleniyor.

Eve dönüş: Halstenberg ikinci bölüme gidiyor

Marcel Halstenberg, DFB Kupası galibi RB Leipzig’den ayrıldı. Alman milli oyuncu 2. Bundesliga’ya çekildi. Yeni işvereni Hannover 96. Kulüp, Çarşamba akşamı Alman milli takımıyla sözleşme imzaladığını duyurdu. Halstenberg, gençken Aşağı Saksonya için oynamıştı.

Savunma oyuncusu, Hannover’de iki yıllık bir sözleşme imzaladı. Halstenberg, “Ünlü söz aslında benim için doğru: Küçük bir çocukken gerçekten 96 çarşafta uyudum,” yorumunu yaptı. “Kariyerimde her zaman memleketimdeki kulüp için oynamak için büyük bir arzum vardı.”

Bir yıllık kiralık: Leipzig, PSG’den milli oyuncuları getiriyor

Hollandalı milli futbolcu Xavi Simons, önümüzdeki sezon RB Leipzig’de forma giyecek. 20 yaşındaki oyuncu, Fransız şampiyonu Paris Saint-Germain’den bir yıllığına kiralandı. Alman kupa galibi bunu Çarşamba günü Twitter üzerinden duyurdu.

Simons, bir yıl önce uzun vadeli bir sözleşme ile PSG’den Hollanda’daki PSV Eindhoven’a geçti. Fransızlar bu yaz bir geri alım opsiyonunu kullandı. Saldırgan orta saha oyuncusu FC Barcelona’da eğitildi. Simons, “Yeni bir bölüme hazır,” diye tweet attı.

Mükemmel anlaşma: Tousart, Hertha’dan Union’a değişir

Union Berlin, yeni gelenleri gelecek sezon için mükemmel hale getirdi. Lucas Tousart, küme düşen şehir rakipleri Hertha BSC’den Köpenicker’e geçiyor. Bild’in haberine göre Union, Fransız için 3 milyon euro ödeyecek. Toplam, performansa bağlı ikramiyelerle altı ila yedi milyon avroya yükselebilir. 2020’de 25 milyona Hertha’ya geçti.

Tousart, “Union’un son birkaç yıldaki yolu ve başarısı çok dikkat çekici ve yeni mücadeleyi dört gözle bekliyorum. Kulübe hızla uyum sağlayabileceğimi ve Union’ın başarısına katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum” dedi.

“Her zaman hayalim”: Madridli yıldız Barcelona’ya gitmek istiyor

Hücum oyuncusu João Félix, İspanya’nın en iyi kulübü FC Barcelona’ya gitme arzusunu alışılmadık şekilde saldırgan bir tavırla dile getirdi. 23 yaşındaki Portekizli ünlü transfer uzmanı Fabrizio Romano’ya, “Barcelona her zaman ilk tercihim olmuştur ve Barça’ya katılmak isterim. Çocukluğumdan beri her zaman hayalim olmuştur.”

Félix’in ligdeki rakibi Atlético Madrid ile sözleşmesi bulunuyor. Madridliler, 23 yaşındaki oyuncuyu 2019 yazında Portekiz şampiyonu Benfica Lizbon’dan 120 milyon avronun üzerinde bir bedel karşılığında imzaladı. 23 yaşındaki oyuncu geçen Ocak ayında kiralık olarak Chelsea’ye katıldı ve Felix 20 rekabetçi maçta dört gol attı.