West Ham’a karşı kazanılan ikna edici galibiyette Liverpool koçu Jürgen Klopp, Anfield Road’da yeterince yüksek sesle konuşamadı. Taraftarları daha fazla destek olmaya çağırıyor.
Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, kendi stadyumları Anfield Road’daki atmosferi eleştirdi. Klopp, kendi takımının Lig Kupası’nda West Ham United’ı 5-1’lik ikna edici galibiyetinin ardından, “Erkeklerin gerçekten olağanüstü oynadığı ilk yarıdaki atmosferden pek memnun olmadığımı söylemeliyim” dedi.
İyi performansına rağmen kötü ruh halinden şaşkına dönen teknik direktör, “İnsanlara soruyorum: Ne istiyorsunuz? Pek çok şeyi değiştirdik, West Ham’a deli gibi hakim olduk, birçok fırsat yarattık” dedi. “Tribünlerde olsaydım yüzde 1000 ses çıkarırdım.”
Ligde Liverpool, kendi sahasında Manchester United ile 0-0 berabere kalmayı başaramadı. Klopp, “Manchester United’a karşı oynadığımız maçın onları yenemediğimiz için üzgün olmamızı gerektirecek kadar kötü olup olmadığını bilmiyorum” dedi.
Gelecek Cumartesi lig liderleri Arsenal’e karşı oynanacak en önemli maç için Klopp, daha yüksek bir seyirci talep ediyor. Klopp, “Cumartesi günü Anfield’a ihtiyacımız var” dedi. Sonuçta Arsenal’in hafta boyunca maçı yoktu ve bu nedenle iyi hazırlanmış olacak. “Bu yüzden Anfield’ın ilk saniyeden itibaren gürültülü olması gerekiyor, hatta ben rakip antrenörle falan tartışmadan bile. İlk saniyeden itibaren sana ihtiyacımız var” diye talepte bulundu.
Ve Klopp daha da netleşti: “Yani Aralık ayında çok fazla futbol varsa özür dilerim ama biz de maç oynamak zorundayız. Eğer formda değilseniz biletinizi başka birine verin.”