LG’nin kıvrılabilir OLED TV’si Türkiye’de hudutlu sayıda ön siparişle satışa sunuldu

KaraYeL

New member
Televizyon teknolojilerindeki en yenilikçi gelişme olarak kabul edilen çeşidinin tek örneği kıvrılabilir dizayna sahip LG SIGNATURE OLED Rollable TV, Türkiye’de JUSTSTANDART üzerinden ön satışa açıldı.

LG Electronics (LG), juststandart.com web sitesi üzerinden dünyanın birinci kıvrılabilir TV’si olan LG SIGNATURE OLED R’nin Türkiye’de ön sipariş seçeneği ile satışa sunulduğunu duyurdu. Bulunduğu yere apayrı bir hava katan bu ultra premium TV, sonlu sayıda satışa sunuluyor. LG SIGNATURE OLED R’ler, ön sipariş üzerine özel olarak üretiliyor, titizlikle monte ediliyor ve LG’nin Güney Kore’deki fabrikasında en tecrübeli takım tarafınca en kaliteli işçilikle tamamlanıyor.

LG SIGNATURE OLED R, en düzgününü talep eden, oyunun kurallarını değiştiren ve yeniliğin gerçek kıymetini anlayabilen tüketicilerce bir başyapıt olarak tanımlanıyor. LG SIGNATURE OLED R, yalnızca olağanüstü bir mühendislik ve kullanıcı odaklı tasarım başarısı değil, her alanı zenginleştirecek ve her hayat üslubunu tamamlayacak bir sanat yapıtı pozisyonunda bulunuyor. Zarifliği ve estetik görünüşünün yanı sıra, kıvrılabilir OLED ekranının yumuşak hareketiyle büyüleyen TV, en mükemmeliyetçi tüketicilerde bile istek uyandıracak nitelikte.

OLED’in Üstün Manzara Kalitesi

LG SIGNATURE OLED R, üstün imaj kalitesi sağlamak için kendinden aydınlatmalı piksel teknolojisinden ve bağımsız karartma denetiminden yararlanan, tek bir cam levhadan yapılan, pürüzsüz 65 inç, esnek bir OLED ekrana sahip. Yeni TV, gelişmiş donanımın ötesinde, LG’nin yenilik yapma ve tüketici avantajlarına direkt katkıda bulunan yeni imkanlar yaratma konusundaki rakipsiz yeteneğini temsil ediyor. TV’nin kıvrılabilir tasarımı mesken cümbüşü alanında da orijinal bir imkan yaratarak düğmeye dokunarak gözden kaybolabilen bir TV ile etrafındaki alan içindeki bağlantıyı bir daha tanımlıyor.

Üç Farklı Kullanım Hali

LG’nin harika tasarımı, kullanıcıları duvarın sınırlamalarından kurtararak, sadece açıldığında yararlı olan büyük, siyah bir ekran için kalıcı olarak yer ayırmak zorunda kalmadan ömür ortamlarını düzenlemelerine imkan tanıyor. LG SIGNATURE OLED R, üç farklı görüntüleme formatına dönüşebilme özelliği ile – Tam Görünüm, Yarı Görünüm ve Sıfır Görünüm – şirketin OLED teknolojisindeki ustalığı yardımıyla kullanıcı tecrübesini heyecan verici, yeni yollarla genişletiyor.

Tam Görünüm modunda, LG SIGNATURE OLED R 65 inç boyutuna gelerek, sürükleyici bir tecrübe için büyüleyici bir renk ve ses imajı sunuyor. LG’nin önde gelen işlemci teknolojisiyle güçlendirilen TV, manzara ve ses kalitesini ortama ve sergilenen içeriğe nazaran optimize etmek için Yapay Zeka (AI) ve derin öğrenme algoritması kullanıyor. LG SIGNATURE OLED R ayrıyeten Türkçe de dahil olmak üzere birfazlaca lisanda sesle aktifleştirilen Akıllı Ses Tanıma işlevi ile sesli komut verilerek denetim edilebiliyor.

Yarı Görünüm, LG SIGNATURE OLED TV R’nin kısmen açılmasına müsaade vererek, tam TV ekranı gerektirmeyen makul vazifelerin idaresine imkan tanıyor. Bu modda kullanıcılar, başka konut aletlerini uzaktan çalıştırmak için Saat, Çerçeve, Mood, Müzik ve Konut Denetim Paneli üzere özellikler ve modlar içinden seçim yapabiliyor.

Kullanılmadığında bile görsel alan kaplayan öbür TV’lerin tersine, kıvrılabilir ekran daha fazla esneklik sunuyor. Sıfır Görünüm modunda OLED ekran büsbütün kayboluyor ve rastgele bir iç yere eksiksiz biçimde ahenk sağlıyor. Sıfır Görünüm’de bile kullanıcılar, 4.2 kanallı, 100W önden ateşlemeli Dolby Atmos ses sisteminden yayılan müzik ve öteki ses içeriğinin keyfini çıkarabiliyorlar.

Şık ve Şık Tasarım

Artizan seviyedeki itina, fırçalanmış alimünyum kasasından Kvadrat of Denmark imzalı şık ve çağdaş yün hoparlör kapağına kadar LG SIGNATURE OLED R’ın her ayrıntısında görünüyor. Tüketiciler, LG SIGNATURE OLED R’ın alüminyum tabanına bir isim yahut ileti yazdırarak ünitelerini daha da şahsileştirebiliyorlar.

LG SIGNATURE OLED R, daha az hava kirleten husus üretmek, tehlikeli husus kullanmasını azaltmak ve geri dönüşümü kolaylaştırmak için İsviçre merkezli Societe Generale de Surveillance (SGS) tarafınca onaylanmış bir OLED panel kullanıyor. TV, ABD merkezli Eyesafe’in düşük mavi ışık emisyonu ihtiyacını karşılayan dünyanın birinci Eyesafe sertifikalı TV panellerini kullanıyor ve ayrıyeten TÜV Rheinland ve Underwriters Laboratories tarafınca olumlu olarak derecelendirilmiş durumda.

Hibya Haber Ajansı
 
Üst