Leno, DFB'nin iptaliyle ilgili yaygaraya şaşırdı

Temel

Global Mod
Global Mod



Julian Nagelsmann, kaleci Leno'nun kadrodan reddedilmesini pek anlayamıyor. Ama kendisi ile barışıktır.


Kaleci Bernd Leno, milli futbol takımına dönmeme kararıyla ilgili tartışmalara şaşırdı. Premier Lig kulübü Fulham FC'nin kaptanı Sky röportajında ”Bunu beklemiyordum. Ama her şey söylendi. Medyada yer alan bilgilerin çoğu doğruydu” dedi.


Milli antrenör Julian Nagelsmann durumun ne olduğunu oldukça açık bir şekilde söyledi. “Onunla nispeten açık ve dürüst konuştum. Ortalıkta telaş yoktu, dolayısıyla her şey yolundaydı” dedi 32 yaşındaki oyuncu.


Marc-André ter Stegen'in müsait olmamasının ardından Nagelsmann, İngiltere'de oynayan Leno'yu üçüncü sıraya aday göstermek istedi. Dokuz kez milli olan oyuncu için bu yeterli olmadı. Leno, maç taahhüdü olmadan Londra'da antrenman yapmayı tercih edeceğini söylemişti. Nagelsmann bu kararından dolayı onu azarlamıştı.


Leno, Thomas Tuchel'in İngiltere'nin yeni milli teknik direktörü olmasını olumlu buluyor. Kulüpteki birkaç meslektaşı ona bu konuyu sordu, “ve ben de tabii ki 'Almanlar devraldı' dedim. Bir yandan eğlenceli ama iyi bir maç olduğunu düşünüyorum” dedi kaleci.


Eski Bayern teknik direktörü Tuchel'e Almanya'da çok eleştirel bakılıyor. Ancak İngiltere'de işler biraz farklı. Leno, “O burada profesyonel bir teknik direktör olarak görülüyor. Bunun iyi bir maç olduğunu ve buradaki insanların da bunu kabul edip takdir ettiğini hayal edebiliyorum. Bu, İngiliz milli takımı için iyi olacak” dedi.
 
Üst