“Kırmızı Şeytanlar” dördüncü sırayı kaçırıyor

Temel

Global Mod
Global Mod



FCK, hoş olmayan kum evlerle zor anlar yaşıyor. Son aşama dramatik olacak. Bundan önce, bir sahne hakkında kafa karışıklığı var.


1. FC Kaiserslautern, 24. maç gününün başında 2. Bundesliga’da 4. sıradaki sıçramayı kaçırdı. “Kırmızı Şeytanlar” evinde SV Sandhausen karşısında 2:2’den (1:1) fazlasını alamadı. Bu, Lauterers’ın şu anda Vierte SC Paderborn ile aynı seviyede olduğu (her ikisi de 39 puan), ancak daha zayıf gol farkı nedeniyle 5. sırada oldukları anlamına geliyor.


Boris Tomiak (35′) ve Kevin Kraus (76′, penaltı vuruşu) teknik direktör Dirk Schuster’ın takımı için oyunu geçici olarak tersine çevirdi, Ahmed Kutucu misafirleri öne geçirdi (8′), Franck Evina (80′) final skorunu yaptı .


Lautern ilk düşük darbeyi erken kabul etti: Eski Schalke oyuncusu Kutucu, iki Lauterer’a karşı galip geldi ve ceza sahasının köşesinden gol atarak öne geçti.


Kırmızı Şeytanlar beş maçta dördüncü kez geride kaldı – ancak moladan önce Tomiak’tan cevap geldi. Philipp Hercher, SVS kalecisi Patrick Drewes’ın görüşünü engellediği için, hakem Max Burda sahneyi birkaç dakika kontrol etti ve bir gol kararı verdi. Aradan sonra Burda, video görüntülerine göre futbolcu Hamadi Al Ghaddioui’nin elle oynamasına ceza verince yeniden gündem oldu. Evina skoru 2-2’ye getirmeden önce Kraus güvenli bir şekilde dönüş yaptı.


“Kulüp” derin bir nefes alıyor


1. FC Nürnberg bu arada küme düşme mücadelesinde çok fazla hava kazandı. Eintracht Braunschweig ile geleneksel düelloda, Frankonyalılar Dieter Hecking yönetimindeki üçüncü maçta ikinci kez kazandılar ve 2-0 (0-0) ile küme düşme noktasındaki farkı başlangıçta yedi sayıya çıkardılar.


Florian Hübner (69.) ve Jan Gyamerah (81.) Nürnberg gollerini 25.235 seyirci önünde atarak, 24. maç gününde yeniden küme düşme hattına düşebilecek olan Braunschweig’in endişelerini artırdı.
 
Üst