Tam bir sürprizle Jürgen Klopp, Liverpool FC teknik direktörlüğünden istifa ettiğini duyurdu. Gidişini böyle açıklıyor.
Açıklamanın başında derin bir nefes almak zorunda kaldı: Jürgen Klopp, Liverpool taraftarlarına sezon sonunda teknik direktörlük görevinden ayrılacağını video mesajla duyurduğunda bu haberin ne kadar şok edici olduğunu açıkça biliyordu. muhtemel.
“Jürgen, hayranlarımıza vermen gereken önemli bir mesajın var. Onlara bunun ne olduğunu söyler misin?” röportajı yapan kişi ona daha önce sormuştu. Klopp, “Evet, bunu yapmak zorundayım” diye yanıtladı. Sonra başladı. 24 dakikalık bir videonun başlangıcıydı. Açıklamadaki en önemli kısım:
“Sezon sonunda kulüpten ayrılacağım. İlk kez duyduğunuz şu anda bunun birçok kişi için şok olduğunu anlayabiliyorum. Ama elbette açıklayabilirim veya en azından açıklamaya çalışabilirim. Bu kulüple ilgili her şeyi kesinlikle seviyorum. Bu şehirle ilgili her şeyi seviyorum. Taraftarlarımızla ilgili her şeyi seviyorum. Takımı seviyorum, personeli seviyorum. Her şeyi seviyorum. Hala bu kararı veriyor olmam gerçeği size şunu gösteriyor: Tanışmam gereken kişinin o olduğuna ikna oldum. Sanki bunu nasıl söyleyebilirim? – Enerjim tükeniyor. Şu anda açıkçası hiçbir sorun yaşamıyorum. Bir süredir biliyordum bunu bir noktada duyurmam gerekecek ama şu anda her şey gayet iyi ama bu işi tekrar tekrar yapamayacağımı biliyorum ve birlikte geçirdiğimiz onca yıldan sonra ve Birlikte geçirdiğimiz onca zamandan sonra, birlikte yaşadığımız onca şeyden sonra sana olan saygım arttı, sana olan sevgim arttı Ve sana en az borçlu olduğum şey gerçek ve bu gerçek. .