İpekyol İlkbahar koleksiyonu ile döneme naif karşılama

Leila

Global Mod
Global Mod
Işığın tüm yansımalarıyla dans eden silüetler Ipekyol İlkbahar 2019 Koleksiyonu’nda bir ortaya gelerek kentli ve çağdaş bayanlara naif bir atıfta bulunuyor. Naturel tonları kucaklayan renkler ve hafifçeleyen esintilere eşlik edecek uçuşan kumaşlar dönemin büyüsüyle yeni rotalara yelken açıyor.


Ipekyol İlkbahar 2019 Koleksiyonu, çağdaş, feminen ve minimal görünümleriyle dönemi naif bir biçimde selamlıyor. Yeni mevsime eşlik eden silüetler, ortasında barındırdığı şık bilgileriyla Ipekyol bayanına kusursuz bir seçki sunuyor.

Şık sırt ayrıntısıyla öne çıkan trençkotlar, gündüzden geceye değişen hava durumuna ahenk sağlıyor. Renk oyununa eşlik eden triko elbiseler, illüzyon tesirli desenleriyle davetkar istikametini ortaya koyuyor. Çağdaş çizgilere sahip kıvırma, büzgü, düğüm efektli elbise ve bluzlar, dönemin öne çıkan kesimleri içinde yerini alıyor.

Sneaker ile tamamlanabilen kontrast efektli minimal ceketler, feminen bel sınırına vurgu yaparken, Ipekyol bayanlarının gün ortasındaki ağır programına eşlik ederek yüksek konfor vaat ediyor. Dönemin trendi hayvan desenleri ve katmanlı görünümler maksimalist bir duruş yaratırken, özlediğimiz sıcak havalara göz kırpan zincir-halat desenli bluzlar ve etekler, desen kuşatmasından nasibini alan kesimler içinde…

Süet beraberliğini ilan eden toka kemerli küçük etekler ve ona eşlik eden püsküllü ceket otantik karakterini her istikametiyle yansıtan bir beraberlik yaratıyor. Zıt desenlerin ahenginden ilham alan gömlekler ve dökümlü elbiseler, gardıroptaki öbür vakitsiz modüllerle eşleşmeyi bekliyor.

Koleksiyonda yer alan siyah, beyaz ve ekru renklere eşlik eden sıcak turuncular, gökyüzünün kusursuzluğunu yansıtan maviler, romantik bir dokunuş yaratan gül kurusu, kırmızı ve pembelerle epey daha renkli bir hal alıyor.

Büyük çerçeveli çağdaş güneş gözlükleri, yumuşak havalara davet gönderen hasır dokulu çantalar ve püskül ayrıntılı, farklı gereçlerin mix edildiği clutch’lar Ipekyol hanımının akşam davetlerinin vazgeçilmez eşlikçisi… Büyük çiçek formlu küpeler ve doğal formlu takıların verdiği organik his, koleksiyonun doğallığını betimler nitelikte…

İlkbahar mevsimine eşlik eden taşlı topuklu ayakkabılar ve ince sandaletler rahatlık ve şıklığı bir ortada sunuyor. Sportif duruşun ivme kazandığı yeni dönemde ortaya çıkan spor ayakkabılar ayrıntılı sürece ve taş bilgileriyla yükselişe geçiyor.

Mevsimin naif tesiriyle farklı dokuların harmanlandığı Ipekyol İlkbahar 2019 Koleksiyonunu keşfe davetlisiniz.
 
Üst