HSV, KRC Genk’ten forvet Andras Nemeth ile anlaştı

Temel

Global Mod
Global Mod



Dünya Kupası çoktan bitti ve kulüp futbolu yeniden odak noktası. Transfer pazarında özellikle ilginç hale geliyor.


Yeni Yıldan bu yana, Avrupa’nın en iyi liglerindeki kulüpler yeniden oyuncu alıp satabiliyor. Transfer dönemi 31 Ocak’a kadar açık. Bazı Bundesliga kulüpleri de aktif hale geldi. t-online’da transfer haberleri canlı yayında.


İkinci lig HSV yeni bir forvetle anlaştı


Hamburger SV kışın üçüncü transferini imzaladı: Hücum oyuncusu Andras Nemeth (20/Macaristan) KRC Genk’ten ikinci ligde ikinci sırada yer alıyor ve 2026 yazına kadar sözleşmesi var. Cuma günü belli olan sezonun ikinci yarısı.


Sporting, “Andras, bitirme kalitesinin yanı sıra oyun anlayışıyla da karakterize edilen modern bir santrfor. Onunla yaz aylarında zaten ilgilendik ve onu karmaşık bir gelişme potansiyeline sahip bir oyuncu olarak görüyoruz” dedi. yönetmen Jonas Boldt: “Görüşmelerde HSV ve oyun fikrimizle ne kadar yoğun bir şekilde ilgilendiğini görmek etkileyiciydi.”


HSV daha önce Beşiktaş İstanbul’dan stoper Javo Montero’yu (İspanya) ödünç almıştı, sol bek Noah Katterbach ise 1. FC Köln’den Elbe’ye gelmişti.


Real Madrid Bundesliga transferini patlattı


Bayer Leverkusen, görünüşe göre yeni bir sol bek aramak zorunda. “Kicker” a göre, istenen oyuncu Fran Garcia en azından Werkself’e geçmeyecek. İspanyol defans oyuncusu Rayo Vallecano’dan Leverkusen’e 10 milyon avro karşılığında katılacaktı, ancak Real Madrid araya girdi.


Habere göre “kraliyet”, Real altyapısından gelen Garcia için bir geri satın alma opsiyonuna sahip. Real şimdi bunu çekmek istiyor, bu da Bayer’e hamleyi patlatıyor.


Schalke, Celtic Glasgow’dan defans oyuncularını getirdi


“Kicker”dan alınan bilgiye göre, Schalke 04 küme düşme mücadelesini başka bir oyuncuyla güçlendiriyor: Celtic Glasgow’dan stoper Moritz Jenz geliyor. Jenz, Fransa Premier Lig kulübü FC Lorient tarafından Glasgow’a ödünç verildiği için Fransız kulübü de işin içinde.


İskoç kulübüyle olan kiralık sözleşmesi sona erecek ve defans oyuncusu bunun yerine Royal Blues’a kiralık olarak katılacak. Dergiye göre Schalke, birinci lig için bir satın alma opsiyonu da sağlamalıydı.


Frankfurt, Köln’ün Skhiri’sini hedef alıyor


Avrupa Ligi galibi Eintracht Frankfurt’un gözü 1. FC Köln’den Ellyes Skhiri’de. Bu, “görüntü” tarafından bildirilir. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun Rhinelanders ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve Kölnlü patronlara kontratını uzatmayacağını çoktan bildirdiği söyleniyor. Bunun yerine, bu sezonki güçlü performanslarından etkilenen ve son zamanlarda Bayern (1 gol) ve Bremen’e (2) gol atan Tunuslu milli oyuncu, gelecekte uluslararası futbolda düzenli olarak oynamak istiyor.


Muhtemelen bu şansı, şu anda onuncu olan FC’den daha çok Hesse’den dördüncü sıradaki takımda bulurdu. Frankfurt’un yanı sıra Fransa’nın en iyi kulübü Olympique Lyon’un da Skhiri ile ilgilendiği söyleniyor.


Hoffenheim: İki eski Bundesliga profesyoneli yolda


Eski Bremen ve Dortmund oyuncusu Thomas Delaney yakında Bundesliga’da tekrar boy gösterebilir. Bu, “kicker” ve “Bild” tarafından bildirilir. Buna göre TSG Hoffenheim, 31 yaşındaki Dane’den kiralık olarak geçiyor. Delaney, 2021’de İspanya’da BVB’den FC Sevilla’ya transfer olmuştu, ancak bu sezon yardımcı oyuncu rolünün ötesine geçemedi (sadece on iki maç). Son 13 maçında sadece bir galibiyet alabilen TSG’de sakatlanan Grischa Prömel’in yerine Delaney geçecek.


John-Anthony Brooks (eski adıyla Wolfsburg ve Hertha) ile Bundesliga’nın bir diğer ünlü yüzü TSG’ye geçmek üzere. Geçen yaz VfL’den Benfica Lizbon’a geçen defans oyuncusu, Portekiz formasıyla şu ana kadar sadece beş kez forma giydi.


VfB Stuttgart, Miloseviç’i kadrosuna kattı


Sırp yetenek Jovan Miloseviç, gelecek sezondan itibaren Bundesliga tarafı VfB Stuttgart’a katılacak. 17 yaşındaki forvet oyuncusu en son kendi ülkesinde FK Voyvodina Novi Sad’da forma giydi ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Svabyalılarla 30 Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzalayacak. Basında çıkan haberlere göre transfer ücreti 1,2 milyon euro civarında.


Sportif direktör Fabian Wohlgemuth, son U17 Avrupa Şampiyonası’nda en çok gol atan oyuncu hakkında “Bir hücum oyuncusunun ihtiyaç duyduğu pek çok niteliğe sahip,” dedi. “Jovan’a VfB’de daha fazla gelişmesinde adım adım eşlik edeceğiz ve onu profesyonel futbolun gereklilikleriyle tanıştıracağız.”


Miloseviç’in kendisi, yaklaşık iki hafta önce VfB’ye geçişi zaten onaylamıştı. İnternet portalı “Mozzart Sport” ile yaptığı röportajda “Bundesliga’nın genç oyuncuların gelişimi için çok iyi olduğunu düşünüyorum ve Stuttgart genç oyuncularla çalışan ve onları satan bir kulüp” dedi. Miloseviç, bunun ailenin “ortak kararı” olduğunu sürdürdü. “Kariyerimin devamı için çok iyi bir adım olduğunu düşünüyorum, ama aynı zamanda ondan sonra daha büyük bir şey için.”
 
Üst