Heidenheim yükselme yarışında tökezledi – Düsseldorf’ta berabere kaldı

Temel

Global Mod
Global Mod



Teknik direktör Frank Schmidt’in takımı galibiyetle doğrudan yükselme noktasına sıçrayabilirdi. Farklı çıktı.


1. FC Heidenheim, 2. Bundesliga’daki doğrudan yükselme yerlerini kaçırdı ve takipçilerine karşı daha rahat bir liderlik için kumar oynadı.


Fortuna Düsseldorf’ta masada üçüncü, 1: 1’in (1: 1) ötesine geçmedi, ancak dördüncü sıradaki Paderborn’a karşı yedi sayılık farkı korudu. Öte yandan, daha önce evinde üst üste üç kez başarılı olan Rhinelandlılar, küme düşme sıralamasında sekiz puanlık bir açıkla muhtemelen tüm yükselme şanslarını kaybetti. Düsseldorf Arena’da 26.827 seyirci önünde ev sahibi takımın golünü Emmauel Iyoha (27. dakikada) kaydetti, Tim Kleindienst (20.) ilk etapta Heidenheim’ı öne geçirdi. Konuk oyuncu Denis Thomalla hücumdan kırmızı kart gördü (77.).


Zirvede SV Darmstadt 98 karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından bir hafta sonra dört maçta yenilmeyen konuk ekip, maça sadece bir değişiklikle başladı. Norman Theuerkauf, ilk 11’de Marnon Busch’un yerini aldı ve orta savunma orta sahasındaki rolü devraldı.


Heidenheim gol atmak için ilk şansı kullanıyor


Kendi evinde güçlü olan Düsseldorf, Ostwuerttemberg’e erkenden baskı yaptı ve golcü Dawid Kownacki (13′) ve Emmanuel Iyoha (18′) ile gol atmak için iyi şanslar yakaladı. Ancak görülmeye değer ilk atakla Kleindienst, Florian Pick’in mükemmel ortasını kullanarak Heidenheim’a açıcı oldu. Bu, ikinci ligde en çok gol atan oyuncu için sezonun 16. golüydü.


Değişken oyunda ev sahibi, güçlü sol bek Michal Karbownik’in ön hazırlık çalışmasının ardından Iyoha aracılığıyla bir eşitlik sağladı. Gol, teknik direktör Daniel Thioune’un takımına destek verdi, ancak sonunda Fortuna, kompakt savunma yapan ve taktiksel olarak disiplinli Heidenheimer’ı yenmek için nüfuz etme gücünden yoksun kaldı. Misafirler de Thomalla’nın kırmızı kart görmesinin ardından son etabı sayıca üstün bir şekilde atlattı.
 
Üst