Haber blogunda FC Bayern | Sadio Mané koşu antrenmanlarına geri döndü

Temel

Global Mod
Global Mod



FC Bayern Münih, Almanya’nın en başarılı kulübüdür. Haber şeridimizde rekor şampiyonlarla ilgili tüm önemli haberleri bulacaksınız.

Bir bakışta en önemli şeyler

İki aydan uzun bir süre sonra: Mané antrenman sahasına geri döndü


Sadio Mané geri dönüşü için bir sonraki adımı attı. Bayern Münih’in süper yıldızı Salı günü koşu antrenmanına döndü.


“Tekrar koştuğunu görmek güzel, Sadio!” Rekor şampiyonunu Mané ile kısa bir video için sosyal medyada yazdı. 30 yaşındaki sürücü, Säbener Straße’deki kulübesinden gülümseyerek ve kollarını iki yana açarak çıkıyor ve “güzel, çok uzun bir tatilden sonra iyi hissettiğini” söylüyor.


Mané, Kasım ayı ortasında sağ fibula başındaki bir tendonu yırttı ve sonraki ameliyatın ardından Senegal ile Dünya Kupası’nı kaçırdı. Bayern, Şampiyonlar Ligi eleme turunda Paris St. Germain’e (14 Şubat/8 Mart) geri dönmesini umuyor.


Salı günü Bayern maçı yine ücretsiz TV’de


Geçen Cuma (1-1) RB Leipzig’de kış tatilinden sonra Münih’in açılış maçı gibi, 1. FC Köln’e karşı maç da 17. maç günü kapsamında Sat.1’de canlı olarak gösterilecek. Allianz Arena’da başlangıç Salı günü saat 20.30’da Raporlama saat 20.00’de başlıyor Sky da yayın yapıyor.


Tapalovic oyundan atılmasına şaşırdı

Tapalovic-Aus: Manuel Neuer böyle tepki veriyor



Pazartesi günü Bayern’in krakeriydi: Rekor şampiyonlar kaleci antrenörlerini kovdu. Bu arada Manuel Neuer de buna tepki gösterdi. Sakatlanan milli kalecinin yakın sırdaşına hangi sözleri söylediğini buradan detaylı olarak öğrenebilirsiniz.


Kişisel deprem: kaleci antrenörü Tapalovic kovuldu


Bu sürpriz oldu: FC Bayern, kaleci antrenörü Toni Tapalovic ile yollarını ayırdı. Sadece yıllardır kulüpte değil, aynı zamanda Manuel Neuer’in yakın bir sırdaşı olarak kabul ediliyor. Şaşırtıcı ayrılığın tüm arka planını buradan okuyabilirsiniz.


Salihamidzic, Neuer hakkında: “Hatalar yaptığını biliyor”


Bayern’in spor direktörü Hasan Salihamidzic, sakatlanan Manuel Neuer’e bir kez daha kulüp desteği sözü verdi. Salihamidzic Pazar günü Bild TV’ye verdiği demeçte, “Ona dünyanın her zamanını vereceğiz ve tekrar forma girmesi için her türlü desteği vereceğiz. Elbette geri kalan her şeyi de konuşacağız.”


Aralık ayında kayak turu yaparken bacağını kıran Neuer, sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalacak. Bayern daha sonra yedek olarak Borussia Mönchengladbach’tan Yann Sommer ile anlaştı. Salihamidzic, Neuer’in dikkatsiz hatası hakkında “Manuel bir hata yaptığını biliyor, bu çok açık, bunun için çok üzgün” dedi. “Biz ve Manuel için en önemli şey, sakatlığının iyileşmesi ve eskisi kadar güçlü bir şekilde geri dönmesi.”


Bayern gerçekten Choupo-Moting’i tutmak istiyor


Bayern Münih, bu sezonun ötesinde forvet oyuncusu Eric Maxim Choupo-Moting ile çalışmaya devam edeceğine inanıyor. Bild TV’ye konuşan spor direktörü Hasan Salihamidzic, “Yönetimiyle çok iyi görüşmeler yapıyoruz ve kalmasını gerçekten istiyoruz. O da gerçekten kalmak istediğini söyledi. Bunlar çok iyi ön koşullar.”


Choupo-Moting’in rekor Alman futbol şampiyonlarıyla olan sözleşmesi yaz aylarında sona eriyor. Kulüp yönergelerine göre, 30 yaşın üzerindeki profesyoneller genellikle yalnızca bir yıllık çalışma kağıtları alıyor, ancak 33 yaşındaki Choupo-Moting’in iki sezonluk bir sözleşmeyi hedeflediği söyleniyor.


Salihamidzic, “Choupo çok, çok iyi bir aşamada, takıma girdi. Onu oynarken görmek bir zevk,” dedi: “Şimdi detayları açıklığa kavuşturup açıklayamayacağımıza bakalım…”
 
Üst