FC Bayern'de takaslanan De Zerbi, Brighton'da kalmak istiyor

Temel

Global Mod
Global Mod



FC Bayern hala yeni bir teknik direktör arıyor. Xabi Alonso, Julian Nagelsmann ve Ralf Rangnick'in iptal edilmesinin ardından seçenekler azalıyor. Ayrıca başka aday da yok.


FC Bayern Münih'in olası yeni teknik direktörü olarak da değerlendirilen Roberto De Zerbi, kulübü Brighton & Hove Albion'da kalmak istediğini söyledi.


İngiliz TV kanalı Sky Sports News'e konuşan 44 yaşındaki oyuncu, “Tony ile konuşacağız. Brighton'da kalmak istiyorum” dedi ve kulüp patronu Tony Bloom ile bir görüşme yaptığını duyurdu. “Oyuncularımı seviyorum, bu şehri seviyorum, kulübü seviyorum, taraftarları seviyorum.” İtalyan oyuncu, eğer mutlu olsaydı hiçbir kulübün onu bırakmayacağını söyledi. Brighton'daki sözleşmesi 2026 yazına kadar devam edecek.


De Zerbi, geçen sezon İngiliz birinci lig futbol takımını Avrupa Ligi'ne taşıdı ve kulüp şu anda Premier Lig'de on ikinci sırada yer alıyor. 44 yaşındaki futbolcu, aralarında FC Bayern'in de bulunduğu birçok Avrupa kulübünün antrenörü olarak görülüyordu. Münih ekibi, yaz aylarında kulüpten ayrılan Thomas Tuchel'in halefini hâlâ arıyor. Son olarak Avusturyalı takım patronu Ralf Rangnick, Bayer Leverkusen'den Xabi Alonso ve milli teknik direktör Julian Nagelsmann iptal etti.
 
Üst