FC Bayern'in Joshua Kimmich'e geri çekilme teklifinden sonra, DFB kaptanı şimdi kendini ifade ediyor. Ayrıca kararın ne zaman verileceğini de açıklıyor.
Julian Buhl Münih'ten Raporlar
Münih Arena'nın karma bölgesindeki kamera ekipleri ve gazetecilerle çevrili Kimmich, “Her halükarda, en geç uluslararası moladan önce bir karar gelecek,” dedi. Ama Kimmich bunu açıkça ortaya koydu: “Top benimle değil”. Ancak FC Bayern'deki algısında, buna karşılık gelen bir talebi nasıl teyit etti.
“Zaman için çok fazla şey almak istemiyorum.
Spor direktörü Max Eberl, spor direktörü Christoph Freund ve Jan-Christian Dreesen ile çok güvenen konuşmalardan çarpıcı bir şekilde konuştu. Görünüşe göre Kimmich ve Dernek arasında karar verme zamanı konusunda tutarsızlıklar vardı.
Kimmich, “İlk başta bunu uluslararası moladan önce almak benim programımdı.” Dedi. Ortada başlar. “Kulüp bunu istemedi. Bu aynı zamanda meşru. Kulüp şimdi ikisinden önce oynamak istedi (Leverkusen'e karşı; editörün editörü) Bir karar ver, “dedi 30 yaşındaki. Ama sonra Frankfurt'a (4: 0) karşı oyunda yaralanması (tendon tahrişi)” biraz zorlaştı, bu da bunu programa biraz zorlaştırdı “.
Kimmich, “Tabii ki uzun zamandır bana verildi. Sekiz aydır sözleşmem hakkında konuştuğumuzdan değil” dedi. Onun için sezona iyi gitmesi önemliydi “çok zor bir sezondan sonra tekrar birbiriyle bir ilişki kuruyorsunuz”. Son birkaç hafta içinde “işle de ilgili” idi, devam etti.
Kimmich gibi, Eberl de röportajda birkaç dakika önce her iki tarafın derhal bir karar istediğini açıklamıştı. Eberl, Kimmich'in maaş talepleriyle “açgözlü olmadığını” vurguladı. Bu “saçma”.
Bu konuda sorulduğunda, Kimmich şöyle dedi: “Şimdi son Euro'ya baskı yapmakla ilgilenmiyorum. Maks.” Kimmich “birkaç çok iyi sohbet” bildirdi: “Ayrıca maksimumun savaştığı konusunda çok dürüst olduğunu fark ettim. Bunu gerçekten takdir ediyorum.”
FC Bayern'deki geleceği şu anda Münih'te on yıl sonra her zamankinden daha belirsiz. Kimmich, diğer kulüplerin de düşüncelerinde rol oynadığını doğruladı. Hangisini tam olarak ortaya çıkarmak istemiyordu. Kimmich'in etrafındaki poker heyecan verici kalıyor, çünkü her şey mümkün görünüyor.