FC Bayern görünüşe göre Milan Leão'dan transfer için toplantılar yaptı

Temel

Global Mod
Global Mod
Transfer Ticker

Olası yeni gelen: FC Bayern muhtemelen tanışmıştı

02.06.2025 – 17:48 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 5 dk.

Rafael Leão: Şu anda AC Milan için koşuyor.

Resmi büyütmek

Rafael Leão: Şu anda AC Milan için koşuyor. (Kaynak: www.imagephotoagecy.it/imago-images-bilder)

Bundesliga sezonu bitti. Ancak kulüpler zaten önümüzdeki sezonu planlıyor. Transfer Ticker'daki tüm önemli haberler.

Bu yılki transfer yaz her şeye sahip. Bunun nedeni, kulüplerin iki farklı dönemde ilk kez oyuncuları imzalamasına izin verilmesidir. Kulüp Dünya Kupası nedeniyle, katılan kulüpler için ilk transfer penceresi 1 Haziran'da açılıyor ve 10 Haziran'da tekrar kapanıyor. Daha sonra normal transfer penceresi 1 Temmuz – 1 Eylül arasında uzanır.

FC Bayern, geçen hafta sonu Rafael Leão temsilcileriyle bir araya geldi. “Kicker” raporları. Buna göre, oyuncu partisi ve kulüp temsilcileri arasında bir toplantı Münih'te gerçekleşti. Rapora göre, 25 yaşındaki Münih'e taşınmakla ilgilenmeli, ancak kulübü AC Milan hala karşı karşıya. Oyuncuyu vermek ve yüz milyon avroya aktarma transferi çağırmak istemedi.

Hamburger SV, tanıtımından sonra Bundesliga'ya ilk yeni eklemeyi imzaladı. Savunma orta saha oyuncusu Nicolai Remberg, birinci bölüm düşme Holstein Kiel'den HSV'ye geliyor. Hamburger, 24 yaşındaki hala devam eden sözleşmede bu transfer için bir çıkış maddesi kullanıyor.

Medyaya göre, hamburger 2,4 milyon avro ödüyor. HSV sözleşmenin süresini duyurmadı. Raporlara göre, Cumartesi günü üç yıllık bir sözleşme imzaladığı söyleniyor.

“Benim için, gelecekte HSV için koşmak özel bir şey. Sorumlu olanlarla yapılan konuşmalarda, burada hangi rol oynadığımı ve kişisel olarak ve takımla ne şekilde gidebileceğimi çok net bir şekilde gösterdim ve sadece dört gözle bekliyorum. Ben hazırım” dedi.

Borussia Dortmund, Jobe Bellingham'ı yoğun bir şekilde tanıtıyor. BVB ayrıca diğer oyuncularla da ilişkilidir. Ama kalkışlarda da bir şeyler olabilir. Bunun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Şimdi resmi olduğunu belirtmişti: Eski Bundesliga Profesyonel Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers'dan Manchester United'a değişiyor. “Red Devils” bunu Pazar günü resmen duyurdu.

Saldırgan RB Leipzig ve Hertha BSC için Bundesliga'da oynadı. Yaklaşık 74 milyon Euro olduğu söyleniyor. Manchester'da, 25 yaşındaki çocuk 2030'a kadar bir sözleşme imzalamalıdır.

1. FC Köln, Bundesliga'da önümüzdeki sezon için bir sonraki en iyi transfer getirdi. 1,1. FC Kaiserslautern tarafından işe alınan Ragnar Ache'den sonra, ísak Jóhannesson da muhtemelen Katedral Şehrine çekiliyor. “Resim” raporları.

GÜNCELLEME 1 Haziran: Transfer artık resmi olarak onaylandı.

Baharatlı: Jóhannesson şu anda “Billy Keçileri” nin en büyük rakiplerinden biri olan Fortuna Düsseldorf ile sözleşme yapmaktadır. Geçen Şubat Derby'de 1-1'de, orta saha oyuncusu son dakikada mevcut kulübü için eşitlendi, daha sonra forması üzerinde öptü. Şimdi tarafları değiştiriyor. Fortuna hayranları tarafından iyi karşılanan bir şey olması gereken bir adım.