CR7 muhtemelen Nasr’dan tekrar ayrılmak istiyor

Temel

Global Mod
Global Mod



Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’a ancak Ocak ayında taşındı. Beş ay sonra Portekizliler çöl macerasından bıktı.


Geçen kışın en muhteşem fırsatlarından biriydi. Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’da Al-Nassr FC’ye katıldı. Orada kazançlı bir sözleşme imzaladı. Yılda 200 milyon avrodan fazla kazandığı söyleniyor. 38 yaşındaki oyuncu, tartışmalı bir röportajın ardından Aralık 2022’de Manchester United’daki çalışma yazısını iptal etti.


Bu arada Ronaldo çölde rahat hissetmiyor gibi görünüyor. “Sport Bild”, CR7’nin kulübünün, ülkesinin ve altyapısının modern bir toplumdan uzak olduğunu kabul ettiği söylenen İspanyol “Mundo Deportivo” raporuna atıfta bulunuyor. Buna göre artık Suudi Arabistan’da rahat hissetmiyor.


Rapora göre, Nasr ile olan sözleşmesinin kendisine yılda yaklaşık 200 milyon avro getirdiği söylense de, bu nedenle çöldeki taahhüdünü erken bitirmek istiyor. Ronaldo’nun yakın çevresi şu anda yıldızın durumunu alenen ele almaya başlıyor. Amaç: CR7 kulüpten ayrılıp Avrupa’ya dönebilir. Başka bir pazara geçmek de düşünülebilir görünüyor.


Veda şansı zayıf


Ancak Portekizli’nin bu dileğinin kabul edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Ronaldo, kulübünün ve tüm ligin başıdır. Sözleşmesi şu anda 2025’e kadar devam ediyor. Suudi Arabistan’daki sorumlular bir yana, neredeyse hiçbir kulüp yaşlanan yıldız için yüksek bir transfer ücreti ödemeyecek.


Tek olasılık: Ronaldo kulüpten geçerli bir sebep olmadan ayrılır, ancak daha sonra Al-Nassr’a sözleşmesinin kalan iki yılı için tazminat öder. Ancak bu, 2016 Avrupa şampiyonu için bile pahalı olabilir.
 
Üst