Busenaz Sürmeneli: “Başarımızı Kat Kat Artırarak Devam Etmek İstiyoruz”

KaraYeL

New member
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda gayret eden atletler ve antrenörler için “Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.

“Tüm Türkiye olarak sürprizlere alışığız”

Düzenlenen tertipte olimpiyat şampiyonu ulusal boksör Busenaz Sürmeneli, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, “Sürekli kamplarda ve maçlarda oluyoruz. bu biçimde bir ortamı yakalayamıyoruz açıkçası. Tüm Türkiye olarak burada olmak hoş. Onlarla sohbet etme imkanı bulacağız. Daima görüştüğüm arkadaşlarımız var. Onların burada olması hoşuma gidiyor. Hoş bir gece olacak diye düşünüyorum. Sürprizler bekliyor diye düşünüyorum. Tüm Türkiye olarak sürprizlere alışığız. Olimpiyata yollarken daima bizim moralimizi yüksek tutmak için uğraş verdiler. Hoş bir muvaffakiyet elde ettik. Kıymetli olan bunu sürdürmek. Dünya şampiyonası ve turnuvalar var. Her şey hoş gidiyor. hiç bir şey moralimizi bozmadı. Amacım gitmedilk evvel şampiyon olmaktı. Artık 2024’e efsane olmaya yönelik. Bu efsaneliğimizi sürdürüp başarımızı kat kat devam ettirmek istiyoruz” sözlerini kullandı.

Cahit Süme: “Türkiye’ye kazandıracağımız fazlaca madalya var”

Sürmeneli’nin hocası Cahit Süme ise, 2024 ve 2028 olimpiyatlarında da madalya hedeflediklerini tabir ederek, “Olimpiyat oyunlarından daha sonra bir ortaya gelip grup olarak sevincimizi yaşayamadık. Hoş bir akşam hoş bir gece. Biz tabi olimpiyatın şayet olmazsa olmazımız 2024 ve 2028’i düşünüyoruz. Daha yapacak epey işimiz var. Türkiye’ye kazandıracak epey madalyalarımız var. Hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. İnşallah hedeflediğimiz başarıyı ülkemize getireceğiz” sözlerini kullandı.
 
Üst