Bursluluk imtihanı 2021 yılında öğrenciler tarafınca heyecanla bekleniyor. ‘ndan (MEB) yapılan açıklamada, tek oturumda tamamlanacak merkezi imtihanda sorulacak mevzu, kazanımlara yer verildi.
2021 BURSLULUK İMTİHANI NE VAKİT YAPILACAK?
Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik olarak düzenlediği İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk İmtihanı (İOKBS), 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.
İmtihan, ilgili derslerden Talim ve Terbiye Konseyi Başkanlığı’nın belirlediği kazanımlar kapsamında uygulanacak.
120 dakika sürecek imtihanda test adabı 4’er seçenekli 100 soru sorulacak.
MEB BURSLULUK İMTİHANI MEVZULARI NELER?
2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk İmtihanı’nda aday öğrencilerin sorumlu olacakları husus, kazanım ve açıklamalar yayımlandı.
BURSLULUK İMTİHANI HUSUSLARI İÇİN TIKLAYIN
2021 BURSLULUK İMTİHANI NE VAKİT YAPILACAK?
Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik olarak düzenlediği İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk İmtihanı (İOKBS), 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.
İmtihan, ilgili derslerden Talim ve Terbiye Konseyi Başkanlığı’nın belirlediği kazanımlar kapsamında uygulanacak.
120 dakika sürecek imtihanda test adabı 4’er seçenekli 100 soru sorulacak.
MEB BURSLULUK İMTİHANI MEVZULARI NELER?
2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk İmtihanı’nda aday öğrencilerin sorumlu olacakları husus, kazanım ve açıklamalar yayımlandı.
BURSLULUK İMTİHANI HUSUSLARI İÇİN TIKLAYIN