Binlerce kişiyi dolandıran Tosuncuk’tan manzaralı ileti: Türk yargısına teslim olacağım

Temel

Global Mod
Global Mod
‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla 2018 yılından bu yana aranan ve hakkında kırmızı bülten sonucu bulunan Çiftlikbank’ın kurucusu Mehmet Aydın, avukatları aracılığıyla görüntülü açıklama yaptı.

“ÇİFTLİK BANK’IN KURUCUSU VE MUCİDİYİM”

Sözcü’nün haberine göre Aydın, paylaştığı görüntüde şunları kaydetti:

“Ben Mehmet Aydın. Bilindiği üzere Çiftlik Bank’ın kurucusu ve mucidiyim. Bu projeye başlarken maksadım oyun platformumuzu kullanan şahısların hem oyun oynamaları, tıpkı vakitte şirketimizin reklam bütçesi için ayırdığı paradan yaralanmaları, ek bir gelir elde etmelerini sağlamaktı.

“SİZLER ÜZERE BEN DE MAĞDUR OLDUM”

hiç bir vakit kimseyi ziyana uğratmak yahut dolandırmak biçiminde fikrim ve teşebbüsüm olmadı. Kurmuş olduğumuz oyun platformu sizler tarafınca sevildi ve benimsendi. Biz de sizden aldığımız güç ile Türkiye’nin 81 vilayetinde bayilikler, et, süt, bal ve yumurta tesisleri yatırımları yaptık. Lakin gelinen son süreçte şirketin hayli fazla büyümesi, etrafındaki makus niyetli insanların haksız hasılatlar elde etmesi ve etmeye çalışmalarını, şirketin büyüklüğü niçiniyle geç fark ettiğimden sizler üzere ben de mağdur oldum.

“TÜRK YARGISINA TESLİM OLACAĞIM”

Mağduriyetleri gidermek ismine yurt haricinde bulunduğum mühlet boyunca elimden geleni yaptım fakat hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları niçiniyle bir sonuç elde edemedim. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç kuşkum yoktur.”