Arzulanan oyuncu Yan Couto eğitim kampına indi

Temel

Global Mod
Global Mod



Avrupa Şampiyonası yazının transfer dönemi başladı ve ilk yıldızlar şimdiden yeni kulüplere kavuştu. Futbol dünyasından söylentileri ve onaylanan transferleri burada bulabilirsiniz.


Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bile transfer karuseli tüm hızıyla devam ediyor. Yazın şimdiye kadarki en büyük transferi: Kylian Mbappé Paris Saint-Germain'den ayrıldı ve şimdi Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'de oynuyor. Ancak yazın tek önemli transferi o olmayacak.


Tüm Bundesliga taraftarları için önemli: Alman kulüpleri 30 Ağustos 2024'e kadar yeni oyuncularla sözleşme imzalayabilir.


İstenen oyuncu Yan Couto, Borussia Dortmund'a doğru yola çıktı ve Cuma günü Zürih'e indi. BVB şu anda oradaki eğitim kampında yeni sezona hazırlanıyor. Brezilyalı bek oyuncusunun Manchester City'den Borussia'ya transferi artık neredeyse tamamlandı. Tutarlı medya raporlarına göre, BVB hem İngiliz şampiyonu hem de oyuncuyla bir transfer konusunda anlaştı.


22 yaşındaki Brezilyalı, en son Manchester City'den Barcelona yakınlarındaki FC Girona'ya iki sezon için kiralanmıştı. BVB'de ise şu anda 25 milyon avroya satın alma yükümlülüğü olan bir kiralama anlaşması olduğu söyleniyor.


Kaleci Timo Horn, Bundesliga'ya geri dönüyor. Avusturya seri şampiyonu FC Red Bull Salzburg ile olan sözleşmesi yenilenmeyince, 31 yaşındaki oyuncu VfL Bochum'a transfer oluyor. Horn, kulüple 30 Haziran 2026'ya kadar bir sözleşme imzaladı. Köln doğumlu oyuncu, kariyerinde toplam 21 yıl boyunca 1. FC Köln'de oynadı. Bundesliga'da 201 kez kale direklerinin arasında yer aldı.


“Timo Horn ile kaleci ekibimizi yüksek kaliteyle güçlendiriyoruz,” dedi VfL spor direktörü Marc Lettau. “Bundesliga'yı tanıyor, tam bir takım oyuncusu ve deneyimiyle bizim için çok değerli olacak.”


Horn, Bochum için bir numaralı formayı giyecek. “Taraftarların ve şehrin VfL ile özdeşleşmesindeki yoğunluğu seviyorum. Antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım ve sportif hedeflere ulaşmak için üzerime düşeni yapmak istiyorum,” dedi kaleci Güney Tirol'deki VfL antrenman kampında.


Yayıncı Sky'ın haberine göre, Avrupa şampiyonu Dani Olmo'nun FC Barcelona ile sözlü bir anlaşmaya vardığı söyleniyor. Mevcut kulübü RB Leipzig ve Katalanların patronları şu anda somut görüşmelerde bulunuyor.


Sky'ın haberine göre, 60 milyon avroluk sabit transfer ücreti için çıkış opsiyonu sona erdikten sonra Saksonlar hala Olmo için 60 milyon avro artı bonus ödemeleri talep ediyor. FC Barcelona'nın genç takımında yetişen Olmo, kulüp başkanı Joan Laporta'nın yanı sıra sportif direktör Deco ve Alman teknik direktör Hansi Flick'in de istediği transfer.


Niclas Füllkrug Premier Lig'e mi geçiyor? Transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun bildirdiğine göre, Alman uluslararası oyuncu Borussia Dortmund'dan İngiliz Premier Lig kulübü West Ham United'a geçebilir. Raporlara göre, Füllkrug “Hammers”a geçmekle ilgileniyor. Ancak anlaşma kulüplere bağlı. Zaten yeni bir müzakere turu planladılar.
 
Üst