Almuth Schult, Bundesliga’ya erken dönüşü reddediyor

Temel

Global Mod
Global Mod



Futbolcu Almuth Schult, Bundesliga’da yeniden bir katılım hayal edemiyor. Şu anda sopası olmayan kaleci, Alman Basın Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Şu anda tekrar Almanya’da oynamak için bir neden görmüyorum” dedi.


Burada bir kulübü olsaydı, 31 yaşındaki oyuncu ailesine yakın yaşamak isterdi. Bu sadece eski kulübü VfL Wolfsburg ile mümkün olduğundan, yurtdışındaki bir kulübe odaklanma olasılığı daha yüksek ve bu hareketi kabul edecek. Aralık ayında Schult, yabancı bir kulüple anlaşmaya vardığını, ancak başlangıçta kişisel nedenlerle iptal etmek zorunda kaldığını iddia etti.


Angel City FC ile geçen yılki nişan hızla sona erdi. “ABD’deki deneyim bana yardımcı oldu ama çok uzaktaydık. Çocuklar büyükanne ve büyükbabalarını, amcalarını, teyzelerini ve kuzenlerini çok özlediler.”


Milli kaleci, DFB takımında da belirsiz bir durumla karşı karşıya: “Milli takımla ilgili hırslarım şu anda en önemli önceliğim değil. Milli teknik direktörle iletişim halindeyim ve durumumu tamamen anlıyor.” Ancak, muhtemelen 20 Temmuz’dan 20 Ağustos’a kadar Avustralya ve Yeni Zelanda’da yapılacak olan Dünya Kupası’nda yer almak için savaşmaya devam etmek istiyor. Ancak TV uzmanı şunu da biliyor: “Elbette bir kulüpte maç antrenmanı milli takımda oynamanın ön koşuludur.”
 
Üst