2020 Gelinlik modellerini keşfedin!

Leila

Global Mod
Global Mod
Evlilik hazırlıkları sırasında gelinlik modellerine bakmak ve en gerçek karar vermek gerekir. Bu süreçte, size hoş fikir verecek tekliflerimiz var. Oleg Cassini, 2020 gelinlik modellerini beğeninize sunuyor.


Tarzınıza en uygun seçimi yapmak ve ömrünüzün en özel gününde prenses üzere görünüp hissetmenizi dileriz.


Gelinlik modeline karar verirken yalnızca periyodun trendlerine bağlı kalmayın. Beden tipinizi, göz ve saç renginizi de dikkate alın.


Düğün telaşı sırasında muhtemelen kilo vereceksiniz. Bu yüzden, gelinlik tadilatını birkaç gün evvel yaptırmanızda yarar var.


Ayrıca, nikah merasimi yahut düğünün gerçekleşeceği yere bakılırsa seçim yapabilirsiniz. Bildiğiniz üzere kır düğünlerine farklı, balo salonlarına farklı konsept gerekebilir.


Gelinlik modeline karar verirken, ayakkabı seçimine de ihtimam gösterin. Gün boyunca rahat etmek için dolgu topuklu ayakkabılar uygun olur.


Müstakbel eşinizin de kesinlikle fikrini alın. olağan olarak, düğündilk evvel sizi gelinlikle görmesin ancak onu nasıl bir gelin beklediğini de bilsin.


Şimdiden, “Yüksek Topuklar” grubu olarak, ömür uzunluğu mutluluklar diliyoruz.


Tül ve dantelin transparan tesiri, balenlerin yarattığı kusursuz görünümle birleşecek, korse üstlü gelinlikler bu yılın beğenilen trendlerinden olacak.


2020 gelinlik modelleri içinde açık orta en savlı görünümlerden birine sahip korsajlı gelinlikler vücudu kusursuz bir biçimde kavrıyor, cazibesi yüksek bir korse tesiri yaratıyor.

Bu yılın gelin adayları, balenlerin kullanılmasıyla artistik bir tesir yaratan korsajlı gelinlikler ortasında çağdaş olduğu kadar seksi görünüm elde edecek. kuvvetli ve kusursuz bir duruş yaratan korsenin yükselişi 2020 yılının öncü trendlerinden olacak.
 
Üst