“Vay be. Bu ofsayt değil” – BVB yıldızı galibiyete rağmen kızgın

Temel

Global Mod
Global Mod

BVB, Şampiyonlar Ligi'nde Eindhoven karşısında ilerleme kaydetse de sonrasında yaşanan bir durum tartışmaya neden oldu. Alman milli bir oyuncuyla bile.

Ancak bunu çıplak gözle görmek neredeyse imkansızdır. Füllkrug'un doğrudan şutla topu kaleye atması bu yüzden stadyumdaki taraftarların coşkuyla tezahürat yapmasına neden oluyor. Ancak aniden hakem Daniele Orsato bir tüyo alır ve şu kararı verir: Ofsayt; vuruş sayılmaz.

Füllkrug bunu bir türlü anlayamıyor ve hakemle konuşuyor. Ama bu yardımcı olmuyor. Karar geçerliliğini koruyor ve geriye bakıldığında BVB'nin 2-0 (1-0) galibiyetini değiştirmiyor. Bu başarı, Vestfalya'nın ilk maçta 1-1 berabere kalmasının ardından Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmasını garantiledi.

Füllkrug, ilerleme konusundaki tüm coşkuya rağmen sahneyi bırakmıyor. Forvet, maçın ardından DAZN'de ağır çekimde izlerken “Ofsayt olmadığından emindim” dedi.

Yukarıdan daha yakından bakıldığında Alman milli oyuncudaki bu izlenim daha da güçlendi ve muhabir Daniel Herzog ile yaptığı röportajda biraz sinirlendi. “Vay canına. Kolunla gol atamazsın. Bu neden ofsayt?” ekledi.

Sonra Füllkrug bir an duraksadı, resimlere daha yakından baktı ve şunu ekledi: “Vay, vay. Bu ofsayt değil.” Muhabirin omzunu kaleye biraz daha yakın tuttuğunu belirtmesi üzerine Füllkrug şu cevabı verdi: “Şimdi omuzu tanımlayın. Bana göre bu ofsayt değil.”

Terzić kaçırılan golü sakin bir şekilde alıyor

BVB antrenörü Edin Terzić sahneye çok daha az duygusal tepki verdi: “Benim ya da Niclas Füllkrug'un ne dediği önemli değil. Hakem kararları hakkında o kadar sık konuşuyoruz ki, her şeyin ne kadar yakın olduğunu fark ediyorsunuz. Biz sadece daha ileride olduğumuz için mutluyuz. birlikte.”

Terzić şunları ekledi: “Çeyrek finaller bizim için verilmiş bir şey değil. İki maçı da geçmeyi hak ettiğimize inanıyorum.” Takımı “bu sezonun belki de en iyi ilk 30 dakikasını” oynadı. Terzić, “Maalesef ikinci yarıda topla oynamayı bıraktık ama tutkuyla savunduk,” diye devam etti Terzić.

Bu sırada Dortmund'un kalecisi Gregor Kobel çok sevinçliydi. “Gerçekten çok hoş bir duygu. Gerçekten mutluyum” dedi İsviçreli. En azından sonuç açısından meslektaşı Füllkrug da aynı fikirdeydi.