Ulla Holthoff bilinmiyor

Temel

Global Mod
Global Mod
Zaten biliyor muydu?

Bu, Mats Hummels'in iyi bilinen annesi

04.04.2025 – 18:23 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 3 dk.

Image 40147358

Resmi büyütmek

Mats Hummels ve Anne Ulla Holthoff Mayıs 2019'da Münih'te BMW Open'ın tribünde seyirciler olarak oturuyorlar. (Kaynak: Imageo)

Mats Hummels kariyerini yaz aylarında bitirir, yüzü muhtemelen her futbol hayranını bilir, ancak annesi Ulla Holthoff da yabancı değildir.

Spor her zaman Hummels ailesinde günlük yaşamın bir parçası olmuştur. En ünlü aile üyesi paspaslar. Eski Uluslararası (78 kapak) yıllar boyunca en iyi Alman merkezi savunucularından biriydi ve 2014 yılında en büyük spor başarısını Dünya Şampiyonası unvanıyla kutladı. Merkezi savunmacı kariyerini 2025 yazında sona erdirecek. Kardeşi Jonas, SPVGG Unterhaching için oynadığı 3. Lig'e yaptı. 2016 yılından bu yana Dazn Streaming Service'de uzman ve ortak komşudu. Buna ek olarak, Hummels Brothers 2019'dan beri sadece “Zor” spor podcast'i “zor” işletiyor.

Sadece Mats ve Jonas Hummels hareket halindedir, aynı zamanda ikisinin ebeveynleri de var. Peder Hermann futbol koçu olarak aktifti. FC Bayern Münih'te 1995'ten 2012'ye kadar genç bir koordinatör olarak çalıştı, bundan önce 1994/95 sezonunda FSV Mainz 05'i eğitti. Anne Ulla, Sc Rote Earth'te başarılı bir şekilde su topu oynadı, spor bilimi okudu ve spor gazetecisi oldu.

Bir stajyerlikten ve basılı gazetecilikte bir süre sonra Holthoff 1989'da ZDF'den bir teklif aldı. Holthoff'un 2014 yılında “Süddeutsche Zeitung” ile yaptığı röportajda açıkladığı gibi, asla TV izlemek istemedi: “Endüstri her zaman çok yüzeysel görünüyordu ve vanity tarafından şekillendirildi. 1990'da “ZDF Sports Stüdyosu” için Alman televizyonunda bir futbol maçına yorum yapan ilk kadındı. Futbolun mutlak bir erkek alanı olduğu bir zamanda, bu bir kilometre taşıydı.

Bir meslektaşının bir zamanlar ona kocasını futbol oyunlarına götürüp götürmediğini sorduğu söylenir, çünkü sonuçta kesinlikle konu hakkında hiçbir fikri olmazdı. O sırada meslektaşlarına nasıl saygı duyduğunu, “Turi2” i söyledi: “Bu zor değildi. Daha sportif bir tipim ve bir goodeeper gibi giyinmek için yapmadım. Spor hakkında da çok şey biliyordum.”

1994 yılında Holthoff ABD'deki Dünya Kupası'ndaki ekibe ait değildi ve kadın düşmanı bir geçmişe sahip değildi. Sonuç olarak, işvereni değiştirmeye karar verdi ve aynı yıl Alman spor televizyonunda bir futbol patronu ile işe alındı (DSF/Not D. Düzenleyicisi: Bugün “Sport1”). Orada vericiyi şekillendirmesi gereken iki format geliştirdi. Bir yandan, “Laola”: Hafta Sonunun En Önemli Avrupa Ligi Oyunlarının Özeti ile Bir Program. Öte yandan, “çift geçiş”: Pazar sabahı futbol düzenli masası onlarca yıldır istasyonun ayrılmaz bir parçası oldu.

“Double Pass” in yaratılması hakkında farklı görüşler vardı. Holthoff, 2020'de “Turi2” medya platformuyla bir röportajda bakış açısını yaptı: “Ve evet, 1.000. bölümde yıldönümü programında şaşırtıcı bir şekilde sunulmuş olsaydı 'çift geçiş'e bile başladım.”

Dört yıl sonra Holthoff, DSF'nin yeni yönetimini devrildi ve 1999'da SPVGG Unterhaching'e katılmak için TV istasyonundan ayrıldı. Derneğin 2001'deki düşüşünden sonra Holthoff, profesyonel evini bulduğu Bavyera radyosuna taşındı.

Alman televizyonuna geri dönen Holthoff, Cumartesi öğleden sonra “Blickpunkt Sport” programının sorumluluğunu üstlenmeden önce ARD'deki kış spor programlarına baktı. Holthoff, 20 yıldan fazla bir süredir BR'ye sadık kaldı.

2019'da Holthoff bugüne kadar araziye gitti. “Marc Cain” markası için bir model işini devraldı. “Gala” daha sonra Holthoff dedi: “İlk başta çok rahatsız hissettim, çünkü bir TV gazetecisi olarak sadece kameranın arkasında çalıştım ve asla kameranın önüne gitmek istemedim. Ama sonunda da eğlenceliydi.”