Thomas Müller yüzünden – Ballack, Tuchel kararını eleştiriyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Thomas Müller, ilk olarak ikinci maçta Manchester City’ye karşı yedek kulübesinde. Michael Ballack için anlaması zor bir karar.

Maçtan önce DAZN mikrofonuna şunları söyledi: “Duygusal olacağını düşünüyorum, o yüzden benim için aday olur. O olmazsa kim olur?” Ballack ayrıca kararın şakacı yönlerine de değindi: “O (Thomas Tuchel, editörün notu) az önce söyledi, Thomas (Müller) son 25 metrede dünya klasmanında ve hala kazanmak istiyorsanız Bayern bugün başka nerede ortaya çıkmalı? bu oyun?”

“Ancak o zaman elbette onunla ölçülecek”

Müller’in yerine Jamal Musiala, forvet Eric Maxim Choupo-Moting’in arkasında merkezde yerini aldı. Kanatlarda Leroy Sané ve Kingsley Coman, Sadio Mané ve Serge Gnabry’ye karşı galip geldi.

Müller’in sahadaki varlığından herkesin yararlanıp yararlanmayacağı sorulduğunda Ballack, “O (Tuchel) kararını verdi ve biz de bunu kabul etmek zorundayız. Ancak o zaman, elbette ona karşı ölçülecek. Bugün verirdim.” – nasıl dedim – Thomas (Müller) hoş geldiniz.”

Aynı zamanda Ballack, karışık sonuçlara rağmen Bayern teknik direktörünü savundu: “Onun için çok zor. Göreve geldiğinden beri işleri nasıl idare ettiği çok iyi gidiyor. Artık taraftarlar, oyuncular ve takım arkadaşları arasında güven inşa etmesi gerekiyor.” Bu göreve geçiş kolay olmadı çünkü Julian Nagelsmann bölümü etrafındakiler için henüz kapanmamıştı.”