Thomas Müller bir boşluk bırakıyor – Florian Wirtz'i dolduruyor mu?

Temel

Global Mod
Global Mod

Kimmich, Müller'in bir arkadaş olarak ve aynı zamanda bir kişi olarak olduğunu söyledi. Zaten Müller'in DFB'de artık orada olmadığını fark etti. Kimmich, “Zaten takımda olan her şey hakkında fikir alışverişinde bulunmaktan çok, çok mutlu olduğunuz bir kişi.” “Buna göre, elbette bir oyuncu olarak değil, aynı zamanda bir tür ve kişi olarak da kayıp olacak. Özel bir insan.”

Max Eberl ayrıca Müller'in vedası onun için ne anlama geldiğine dair biraz fikir verdi ve belirli bir iç kısma kabul etti. Son olarak, karar veren spor direktörü Max Eberl var. “Ve insanlar ve futbol hayranı Max Eberl var,” dedi, “ve dünyadaki milyonlarca insan gibi Thomas Müller'in artık sahada değil, artık kırmızı ve beyaz forma görülmeyeceğini hayal edebiliyor ve hayal edebiliyor.” Bu hala somut değil.

Müller'in hala Münih için oynayacağı Club Dünya Kupası ile Müller'in Bavyera dönemi başlangıçta biraz uzatmaya gidiyor. Ve sonraki bir kariyer sonu bile Eberl'i olası olarak görüyor: “Şimdi duracağını sanmıyorum. Bence hala oynayacak.” Her şeyden önce, Müller'den ABD'ye olası bir değişiklik haftalardır odada.

Gelecekte takımın tipi ve önde gelen oyuncuları olarak kimin yerini alması gerektiği sorusuyla, Eberl de çok kısa sürede başa çıkmalıdır. Eberl, her zaman “böyle bir karakter kafaları varsa, böyle liderler bir noktada sahneden ayrıldıklarında, halefler bulmakla ilgilidir” dedi. “Sadece şimdi dış olmak zorunda değiller, aynı zamanda dahili olarak da olabilirler. Oyuncular daha sonra bu kafalar liderlik ettiği için dahili olarak gelişebilirler. Şimdi diğerleri ihlale atlamak zorundalar.”

Bavyera'nın istenen transfer ilan ettiği Bayer Leverkusen'den ulusal oyuncu Florian Wirtz, en azından sahada olabilir. Ancak Eberl, Wirtz'e olan bu özel talebi yanıtladı. “Bugün Bayern'de olmayan oyuncuların gelecekte karakter kafaları olup olmayacağını bilmiyorum” dedi.

22 yaşındaki çocuğun Münih ekibi ile birlikte bir geleceği kabul edip etmediği sorulduğunda, “Ama bunu evet ya da hayır ile cevaplamak istemiyorum, çünkü usta kutlama ve eğlence şu anda benim için ön planda.” Thomas Müller döneminden sonra ilk olacak.