“Şimdi beni aşırı rahatsız ediyor”: DFB zaferine göre wück eleştirisi

Temel

Global Mod
Global Mod
Alman futbolcuları

“Şimdi beni aşırı rahatsız etti”: DFB zaferine göre wück eleştirisi

02/26/2025 – 04:44 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Almanya - Avusturya

Resmi büyütmek

Avusturya'ya karşı, DFB kaptanı Giulia Gwinn (M.) ve meslektaşları moladan önce çok az başarılı. (Kaynak: Daniel Löb/DPA/DPA resimleri)

Önce pfui, sonra hui. Avusturya'ya karşı, Alman futbolcular iki yüzünü tekrar gösteriyor. Ulusal koç net kelimeler bulur.

Ulusal koç Christian Wück, Alman futbolcuların Avusturya'ya karşı başlangıçta zayıf görünümünü açıkça eleştirdi. Salı akşamı Nürnberg'deki Ulusal Lig maçında 4-1 galibiyetinden sonra 51 yaşındaki eski profesyonel olanı analiz etti. . “Duels'e çok, çok maviydik.”

3. dakikadaki ilk hedef hakkında SC Freiburg'dan Annabel Schasching tarafından, bir karşı saldırı tüm Alman savunmasını ortaya çıkardığında, Wück özellikle gerçekti: “Kesinlikle önlenebilir olan bu hedef hala can sıkıcı – ve bu rahatsız ediyor Ben de “Gelecekte, onbiri bu kadar basit hedefi önlemek için fon bulmak zorunda kalacak.

Wück, “Constance'a girmeliyiz. Bu güvenliği düellolarda almalıyız.” Dedi. Ekip “Temel bilgiler” e odaklanmalıdır. “Bu oyunda olduğu gibi, ilk yarıda olduğu gibi düelloları kaybetti – EM'nin ne kadar ileri gittiği konusunda endişelenmenize gerek yok.”

Mümkün olduğunca, DFB-tross 2-27 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'deki Avrupa Şampiyonasına gitmeli, sonuçta Almanlar mengene olarak seyahat ediyor. Hope, Wück “takımın diğer yüzünü” gördüğünde Avusturya'ya karşı ikinci yarıyı verir. Bu performans ekibini sadece 30. veya 40. dakikadan itibaren çağırmamalıdır.

Sonunda, Wück'un Franconian vatanındaki 14.394 izleyicinin önünde Laura Freiegnung (39. dakika), Linda Dallmann (55.), Giovanna Hoffmann (70.) ve Vivien Endemann'ın (82.) kapıları sayesinde performansta önemli bir artıştan sonra ve Vivien Endemann (82.) Avusturyalılarla altıncı düelloda altıncı zafer. RB Leipzig'den Hoffmann ve VFL Wolfsburg'dan Endemann için DFB Jersey'deki önde gelen hedeflerdi.