San Siro'nun Büyüsü Başlık Spunke

Temel

Global Mod
Global Mod
İtalya'ya Karşı Milletler Ligi

Alberei ve Antipasti: San Siro'nun Büyüsü Başlık Spunt

19 Mart 2025 – 13:00Okuma Süresi: 4 dk.

Futbol: Eğitim Milli Takımı

Resmi büyütmek

Niclas Füllkrug milli takımın eğitimini geçti. (Kaynak: Federico Gambarini/DPA/DPA resimleri)

Şimdi T-online için yeni:

Okumak yerine makaleyi dinleyin!

Yüksek sesle okuyun

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

1990 yılında Milano'da bir Alman Dünya Kupası zaferi treninin başladı. Şimdi San Siro'nun Ulusal Lig unvanının ve 2026 Dünya Kupası'nın sinyalini ortaya çıkarması gerekiyor. Ulusal koç ayrıca Rudi Völler'in karısına da güveniyor.

Ulusal oyuncular, antrenman alanında yıldız konuk Niclas Füllkrug ile Ulusal Koç Alberte olan Nobel İtalyanca ile Antipasti'nin tadını çıkardı. Julian Nagelmann, yaralı Florian Wirtz ve Kai Havertz çevresindeki büyük personel sorunlarına ve Squadra Azzurra'ya karşı patlayıcı çift krakerden önce akut zaman eksikliğine rağmen iyi bir ruh halini geçmedi.

Şimdi iddialı ulusal koç, kişisel başarı bölümüyle efsanevi Alman-İtalyan futbol tarihine devam etmek istiyor. Milli takım, iki başlık için zor koşullar altında bile Milan'ın Futbol Kültür Merkezi'nde yola çıkacak. Nagelsmann, Perşembe (20:45/ARD) çeyrek final ilk ayağından önce Nagelsmann, “Umarım kendi hikayelerimizi yazacağız ve geçmişte büyük düellolar olduğunu yazmak için daha az şey.” Dedi.

Sadece bu yaz Milletler Ligi'nin galibiyeti, daha sonra Dünya Kupası 2026'da Amerika'da taçlandırıcı bir ihtişam olarak zafer kazanıyor: bu Nagelsmann duyurusu. Alman başlık hayalleri için Giuseppe-Mazza Stadyumu'ndan daha iyi bir yer olamaz. Ulusal koç bir nostalji tuzağı konusunda uyardı. San Siro'nun büyüsünden de kaçamaz.

1990 yılında Milan Beton Block'ta beş maçta, Hollanda'ya karşı 16 turda efsanevi 2-1 de dahil olmak üzere, Rudi Völler ile ana aktör olan daha sonraki Dünya Kupası zaferinin temeli. “Tabii ki harika oyunlardı,” diye hatırladı büyülü İtalyan futbol yazının DFB spor direktörü.

2001 yılında FC Bayern, Milano'daki Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazandı. “Bugün tarih yazmak için iyi bir gün,” diye yazdı bir Münih fanında şeffaf. Bu slogan Nagelmann'ın motivasyonel konuşmasına da öncülük edebilir.

Ulusal koç, “Futbolun birçok değişen ansiklopedisinin olduğunu biliyorum. Aslında geçmişle başa çıkmak için çok az şey yapıyorum. Topikalliği etkilemeyi tercih ediyorum.” Dedi. Nagelsmann her zaman burada ve şimdi yaşıyor. Bugün.

Dortmund'daki Pazar günü (20:45/RTL) ikinci ayağı da dahil olmak üzere haftalık programı, “Kesinlikle olumlu yapmak zorunda olduğumuz ve kesinlikle olumlu yapmak istediğimiz iki oyun var.” İspanya'ya karşı talihsiz Em-Out'tan beri stil aynı oldu. Başlık yeterliliği turnuvada satın alınmalıdır.

Ulusal koç, “Buna ek olarak, iyi bir benlik görüntüsünün daha da geliştirilmesi ile ilgili olduğunu vurguladım. İspanya'yı büyük başlıklarının önünde kaç oyun kazandıklarını gördüğünüzde İspanya'yı gördüğünüzde, bu önemli bir faktör.”

Mevcut görevler harika. Sadece Wirtz ve Havertz başarısız değil. Aleksandar Pavlovic ve Benjamin Henrichs de eksik. Buna ek olarak, kaleci Marc-André ter Stegen ve Torgarr Füllkrug birkaç aydır. Nagelsmann, derleme sırasında “tavizler” yapmak zorunda olduğunu itiraf etti.

Onun için bu, kulüplerinde, performans açısından ve çalışma süreleri ile güncel olmayan oyuncuları atamaktı. Özellikle Robert Andrich von Bayer Leverkusen veya Stuttgart Deniz Undav'ı aradı. Dünya Kupası'na yönelik bir istisna olmalıdır. Nagelsmann şimdi açıkça belirtti.

Nagelsmann, “Oyuncular, kulüpte yüzde 30 oyun süresi ile, büyük olasılıkla milli takım için bir oyuncu olmadıklarını biliyorlar, çünkü o zaman tüm basit oyunların iyi bir Dünya Kupası eleme ve iyi bir Dünya Kupası oynayabilmek için çok az.” Dedi.