Sam Hutchinson Wimbledon'u zafere vuruyor

Temel

Global Mod
Global Mod
“Beş gün boyunca hastanedeydi”

Futbol uzmanı kalp krizi geçirir ve zafere çarpar

21.05.2025 – 13:36Okuma Süresi: 1 dakika.

Image Images 1061657507

Resmi büyütmek

Sam Hutchinson: Savunmacı 2024'ten beri Wimbledon'da sözleşmeli. (Kaynak: Image/Lindsey Parnaby/Shutterstock/Imageo)

Şikayetlere rağmen, Wimbledon'dan Sam Hutchinson oynamaya devam etti ve hatta belirleyici hedefi bile attı. Sadece daha sonra ne kadar ciddiydi.

Grimsby Town'daki AFC Wimbledon'un 1-0 galibiyetinde, 35 yaşındaki Sam Hutchinson dördüncü sınıf İngiliz Ligi İkinci'de beşinci sırada yer aldı ve böylece en yüksek üçüncü İngiliz liginin play-off'larına katıldı. Son düdükten sonra odak noktası başka bir konuya odaklandı. Çünkü: Hutchinson aslında oyun sırasında kalp krizi geçirmişti.

Savunma oyuncusu olayı kulüp web sitesinde bir röportajda anlattı. Acı hissetti, dedi. Bununla birlikte, Hutchinson devam etti – ve hatta 53. dakikada gol attı. Oyundan sonra karısı, bir röportajda sağlıklı görünmediğine dikkat çekti. Adrenalin takım otobüsünde azaldığında, göğüs ağrısı netleşti. Sonra doğrudan hastaneye gitti.

Hutchinson, “Bana kalp krizi geçirdiğimi söylediler. Beş gün boyunca hastanedeydim ve muayene edildim.” Dedi. Londra'da İngiliz bir stent aldı – açık veya bloke edilmiş bir gemiyi açık tutması gereken küçük bir tüp. İngiliz, oyunun altıncı dakikasında zaten kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Bu arada, iyileşme yolunda, dedi Hutchinson. Tedavi eden doktorlara göre, aktif kariyerine devam etme yolunda hiçbir şey yok.